Dečko

Možda je prezgodan i rekao je sve prave stvari koje si htjela čuti, ALI! Uvijek postoji to 'ali' koje ubije sve iluzije i nade. S ovakvim tipom dečka nikada nećeš imati pravu vezu, samo odnos pun tajni i zavlačenja.

Cure su toliko intuitivna bića, ali kada treba prepoznati dečka koji je igrač, kao da svi alarmi zakažu. Odjednom zaborave na sve znakove upozorenja. Jer se ne čini takav i naizgled sve izgleda savršeno u vezi s njim. Dok ti ne slomi srce. Onda počneš vidjeti sva ona problematična ponašanja koja si do tog trenutka ignorirala i opravdavala. Da ti se to sljedeći put ne dogodi, gledaj u pravom smjeru. A koji je to? Ovo su znakovi koji će ti otkriti da je netko igrač i da nema u planu ništa ozbiljno s tobom.

1.Navaljuje na fizičku bliskost
Želi te poljubiti vrlo brzo, kao i da odete korak dalje i budete još intimniji. Niste se ni dobro upoznali, a on već želi da idete 'do kraja'. Najvjerojatnije će ti to prodati pričom da ga toliko privlačiš da se ne može kontrolirati ili nešto slično.

2.Javlja se većinom navečer
Njegove poruke uvijek krenu kao lude stizati tek na kraju dana. Preko dana jedva koja koja, ako i toliko. Zašto? Uvijek je 'zauzet' s nečim. Ali o tome ćemo malo kasnije.

Tipovi dečki Tipovi dečki koje ćeš sresti dok tražiš onog pravog – ovih 7 će te istraumatizirati

3.Nemate nikakvu javnu komunikaciju na društvenim mrežama
Nema komentara, zajedničkih fotki, označavanja na objavama… sve što bi i drugi mogli vidjeti, ne događa se. Možda ti i kaže da njemu nije bitno pokazivanje na društvenim mrežama, da zvuči plemenito i uzvišeno, a zapravo ne želi da drugi znaju za tebe.

4.Ako mu prigovoriš za nešto, kaže da ti se samo pričinjava
Kada ti se i učini da nešto ne štima i to prigovoriš, on će okrenuti cijelu priču i od sebe napraviti žrtvu, a od tebe 'ludu' curu koja je istraumatizirana od prošlih veza i sada joj se pričinjavaju stvari.

5.Ne drži te za ruku kada ste u javnosti
Držite se za ruke u dijelovima grada gdje nema toliko ljudi ili kada ste daleko od mjesta gdje živite, gdje ima barova i kafića, parkova, točnije, na mjestima gdje su šanse jako male da ćete sresti nekoga koga poznajete. Inače, ne.

6.Jako je šarmantan i daje ti obećanja koja želiš čuti
Kao da govori sve one stvari koje želiš čuti i koje su bivšeg plašile i koje je izbjegavao. Pun je velikih i lijepih obećanja i velikih izjava. To je ono što želiš čuti i on to zna. Ali realno, na početku je to malo zabrinjavajuće. I ne bi trebala vjerovati.

Priyanka Chopra i Nick Jonas Zašto dečki vole starije cure? Postoji 8 psiholoških razloga zašto će ući u vezu sa starijom od sebe

7.Uvijek je online, ali se ne javlja
Tijekom cijelog dana je online, ali kada mu pošalješ poruku ništa, tek navečer odgovara ili kaže da je zauzet. Uvijek nešto radi, uvijek je u obavezama i planovima i zato se ne stigne čuti uvijek i brzo odgovarat. Svatko će pronaći vremena za čuti se s nekim tko mu se sviđa, ako ništa, barem razmijeniti nekoliko poruka. I oni koji imaju hrpu obaveza ne stignu stalno biti online.

8.Nešto u njegovim pričama se ne poklapa
Već ti je par puta nešto bilo sumnjivo, ali nisi to doživjela? Trebala si. Kada se neke priče i informacije koje ti daje ne poklapaju, nije se zabunio, pogotovo ako se to dogodilo više puta. I ako je obramben kada mu to spomeneš.

igrač želi te iskoristiti nema dobre namjere tip dečka loš dečko znakovi

Još vijesti