Slika nije pronađena

Hrpa malih sitnica može se nakupiti i dovesti do prekida veze. Nismo nekada niti svjesni da sami svojim lošim navikama ne utječemo samo na sebe, već i na dečka i onda i na našu vezu.

Neke navike nisu dobre ni u kojem pogledu. Osim što utječu na tebe, utječu i na ljude oko tebe. Pogotovo tvog dečka. On je osoba s kojom se puno čuješ i vidiš, naravno da će na njega i vaš odnos utjecati i vaše životne navike. Za ove nekada ne bi rekli da uopće utječu na vezu, ali ako si u ozbiljnoj vezi, možeš biti sigurna da ćeš si ju sabotirati ako se nastaviš ovako ponašati. Život će ti općenito biti bolji (i ti sretnija) ako se pokušaš riješiti ovih loših navika.

1.Uvijek pretpostavljaš najgore
Prije nego što saznaš o čemu se zapravo radi, ti si već formirala mišljenje i vjeruješ da si u pravu, da znaš što se dogodilo. I uvijek je to nešto najgore. Još ako niti ne želiš čuti istinu od te osobe jer misliš da ti laže…

2.Žališ se kako je tebi teško, a nikada ne pitaš druge kako je njima
Svi imaju neke probleme, ali osobe koje od sebe konstantno rade žrtvu od sebe i uvijek se žale na nešto, ali ništa ne poduzimaju, mogu postati ljudima oko njih jako naporne. U redu je požaliti se na nešto, dok god to nije stalno i dok si tu i za druge kada je njima teško.

Slika nije pronađena Ljubav nekada nije dovoljna: 7 situacija kada trebaš prekinuti vezu bez obzira što ga voliš

3.Nisi zadovoljna, uvijek pronađeš nešto što kritiziraš
Osobe koje s ničim nisu zadovoljne će imati problema u vezi. Tko želi biti s nekim tko se uvijek žali na nešto? Odvede te na dejt, a ti pronađeš 10 stvari koje nisu dobre te večeri. Radije se fokusiraj na dobre stvari.

4.Očekuješ od drugih da uvijek sve plaćaju za tebe
Očekivati od dečka da on plaća sve, gdje god da idete, je previše staromodno razmišljanje koje danas više ne bi niti trebalo postojati. Osjećat će se kao da ga iskorištavaš.

5.Vrijeme s dečkom provodiš tako da si na mobu
Kada ste zajedno, onda se ne bi trebali dopisivati s drugima, gledati što ima novo na Instagramu ili čavrljati s BFF. To je vrijeme za vas i trebali bi ga što kvalitetnije iskoristiti.

6.Lažeš
Možda to nisu velike laži, ali su i dalje laži. Laži su štetne za bilo koji odnos, jer iako ti misliš da su male i da ih neće osoba otkriti, iznenadila bi se što se sve može s vremenom saznati.

7.Kada se posvađate, duriš se i ne želiš danima pričati
Jedini način na koji bi trebali rješavati svađe i probleme je da sjednete i otvoreno pričate o problemu. Svi ostali načini nisu dobri i neće riješiti problem.

8.Daješ mu hintove što želiš i onda se naljutiš ako ih on ne shvati
Dečki ne čitaju misli i ne može znati što želiš, osim ako mu to izravno ne kažeš. Ti možda misliš da si mu svojim hintovima jasno dala do znanja, ali to su dečki, ne shvaćaju oni takve stvari. Barem ne većinu vremena. Ne možeš se ljutiti jer te nije shvatio, a nisi mu ni rekla što želiš.

Slika nije pronađena Previše pažnje kao problem u vezi: Ponašanja s kojima gušiš dečka i tjeraš ga od sebe

9.Ismijavaš tuđi izgled kao kroz šalu
Ismijavati partnera i njegov izgled kao kroz šalu pred drugima isto nije najbolje ponašanje. Da, ti znaš da se šališ, ali zlobni komentari su zlobni komentari. Pogotovo pred drugima. Sigurno se ni ti ne bi osjećala ugodno da on to radi tebi.

10.Nisi tu za druge kada im je teško
Kada drugi prolaze kroz teško razdoblje, ti nestaneš. Sigurno ćeš pronaći i dobar izgovor, tipa da im ne želiš smetati. Zapravo je to samo izgovor i opravdavanje jer negdje duboko u sebi znaš da radiš krivo. Pogotovo kada je u pitanju tvoj dečko. Ne biti tu za njega kada dođe teško razdoblje je ponašanje koje sigurno vodi do prekida.

ljubav veza Prekid loša ponašanja Loše navike sabotiraš vezu dovesti do prekida

Još vijesti