Slika nije pronađena

Sigurno će ti se svašta motati po glavi, od toga što sve trebaš uzeti do toga kako će večer izgledati i znači li to što ideš prespavati da on očekuje seks.

Ovo je veliki korak za vašu vezu i u redu je da si malo nervozna oko toga kako će to izgledati. Kada ideš po prvi put prespavati kod dečka mogu ti različite brige pasti na pamet, od toga kako će reagirati kada te vidi ujutro, što ako ćeš hrkati, što sve trebaš uzet, kako će izgledati večer…zapravo se vjerojatno zabrinjavaš bez razloga i sve će proći super. Pa ipak, kako ne bi baš sve prepustila slučaju, ovih 9 stvari trebaš imati na umu prije nego ideš prvi put prespavati kod njega.

Slika nije pronađena Psihološki trikovi uz koje te više neće moći izbaciti iz glave: 9 stvari koje će osvojiti dečke

1.Razmisli o nekim aktivnostima koje bi mogli raditi
Nemoj njemu ostaviti da osmisli planove jer možda to ne napravi i onda će ispasti da nemate što raditi i da se stalno postavlja pitanje 'a što sada?'. Napravi si u glavi mentalni popis od 5 stvari koje bi mogli raditi da imaš spreman prijedlog ako zatreba.

2.Nemoj nositi tisuću stvari
Nećeš ostati kod njega danima i ne želiš ga uplašiti kada vidi da imaš punu veliku torbu stvari. Bitno je da uzmeš četkicu za zube, za sve ostalo ćeš se snaći. Ne treba ti nekoliko outfita, šminka, cijela skincare kolekcija i razne druge stvari, samo ono osnovno. Dobar dio toga možeš i posuditi od njega.

3.Nemoj pretjerati u pokušaju da izgledaš zavodljivo
Bolje je da ti bude udobno u onome što nosiš, tako će ti večer biti opuštenija i bolje ćeš se provesti. Zaboravi na neko zavodljivo donje rublje ili seksi spavaćicu, nemoj ići toliko daleko. Većina ovakvih stvari nije udobna i nema potrebe za tim.

4.Nemoj se zabrinjavati oko toga kako ćeš izgledati ujutro
Suprotno onome što prikazuju filmovi, cure se ujutro neće probuditi s malo šminke na licu i savršenom frizurom, i dečki to znaju. Nitko ne očekuje da izgledaš ujutro kao supermodel i nemoj niti ti sama sebi stavljati takav pritisak.

5.Budi spremna za to da možda nećete biti sami
Pogotovo ako on živi s nekim, bilo roditeljima ili cimerom. Možeš očekivati da nećete cijelo vrijeme biti sami. Nemoj da te to iznenadi. Možda ćeš morati proći pokraj njih kada ideš na WC ili ćete se kratko trebati i podružiti i popričati s njima.

6.Nemoj otići doma odmah ujutro kad se probudiš
Iako ste se dogovorili da ćeš doći prespavati, to ne znači da odmah ujutro kada se probudiš trebaš sakupiti stvari i otići doma. Možete pojesti zajedno doručak, otići na kavu ili prošetati u obližnji park. Spavanje obično uključuje i zajedničko provođenje jutra.

Slika nije pronađena Kako treba izgledati savršena veza? Ne prihvaćaj ništa manje od ovoga

7.Kroz šalu ga prije spavanja upozori da hrčeš ili da udaraš rukama i nogama u snu
Svatko ima neku čudnu karakteristiku dok spava, a prije spavanja je idealno vrijeme da kroz šalu to spomeneš, umjesto da se ujutro crveniš od srama. Iako to nije nešto čega bi se trebala sramiti! Svejedno, bude nam bed. Zato se našali na svoj račun i spomeni to i prije nego se dogodi, tako ti neće biti neugodno ujutro.

8.Nemoj ići prespavati kada imaš mengu
Pogotovo kada ti je neki od prvih dana kada je najobilnija. Većini je cura teško opustiti se jer se boje da se slučajno tijekom noći nešto ne pomakne i krv ti ne procuri na posteljinu ili pidžamu. I to se zna dogoditi, nije ništa čudno. Znaš da se nećeš moći opustiti i uživati, zato radije dogovori da ideš prespavati kada ti menga prođe.

9.Ako planiraš da bi išli i korak dalje, ponesi zaštitu
Nemoj pretpostaviti da to što ideš prespavati znači seks, ali imaj u glavi i tu mogućnost. Ako nisi spremna na taj korak, jasno to daj prije dečku do znanja, ali ako si jesi spremna, onda budi spremna do kraja i ponesi zaštitu, nemoj očekivati od dečka da će imati.

prespavati kod dečka prvi put kod dečka kako će izgledati što uzeti priprema veza cura i dečko

Još vijesti