Galerija Manikure za Valentinovo Za solo cure Mini srčeka +17 Groovy Valentinovo

Cure koje vole uskladiti manikuru na noktima s popularnim praznicima ili godišnjim dobima, sada trebaju baciti oko na manikure za Valentinovo. Veljača je mjesec koji je u znaku ljubavi, a evo kako i svoje nokte ubaciti u tu tematiku.

Došlo je vrijeme da nokte ubacimo u Valentinovo mood! Cijela je veljača u znaku ljubavi, što je idealna prilika za napraviti neku malo drugačiju manikuru na noktima. Srčeka, crvena i ružičasta boja, romantika i nježnost. Sve su to teme koje možeš ukomponirati u svoju sljedeću manikuru. Kakvu staviti, a da nije neka obična? Na pravom si mjestu! Imamo hrpu ideja i fotki za inspiraciju. Ovakve manikure nisu toliko česte jer su malo posebnije i drugačije, a možeš svaku od njih napraviti i na svoj način da bude još više posebna jer se jako lako prilagode. Pogledaj sve naše prijedloge u galeriji iznad i odaberi svoju sljedeću manikuru. Ne možeš pogriješiti!

Klasične manikure Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti

manikure nokti ideje za manikuru valentinovo romantični nokti inspiracija za manikuru Moda u trendu valentinovo manikure

Još vijesti