Slika nije pronađena

U redu je ako ti zavođenje baš i nije jača strana, to je nešto što se može naučiti i izvježbati. Čini se lakše nego što je. Najbitnije je da se osjećaš samopouzdano! To je korak broj 1.

Sramežljivost, neugodnost i nedostatak samopouzdanja su tri stvari koje će te najčešće spriječiti da priđeš nekome tko ti je zapao za oko i pokušaš se toj osobi upucavati. Vjerojatno nemaš razloga biti toliko zabrinuta jer si šarmantnija nego što to sama misliš. Nekada čak i neugodna situacija, poput toga da si se malo osramotila, može ostaviti dobar prvi dojam jer ispadne simpatično. Svatko može postat bolji u zavođenju, a ovo su neki savjeti koji će ti pomoći sljedeći put kada ti se netko svidi, a ne znaš kako prići ili što napraviti.

1.Pripremi ulete
Ako ideš van ili negdje gdje potencijalno možeš upoznati nove ljude, dođi pripremljena. Potraži na internetu nekoliko uleta koji ti mogu biti korisni i zapiši si ih u mob. Tako ako dođe prilika, bit ćeš spremna. Nekima mozak zablokira kada su nervozni i nema šanse da bi se sjetili što reći, ovako si taj problem riješila.

2.Vježbaj tako da priđeš ljudima koji ti se zapravo ne sviđaju toliko
Vježba čini majstora. Prilazi nekim random osobama kako bi se malo izvježbala i da te bude manje strah kada ti se netko stvarno jako svidi.

Slika nije pronađena Psihološki trikovi kojima ćeš osvojiti simpu – na ova 3 načina će te sigurno primijetiti

3.Traži prijateljicu koja je dobra u tome da ti da koji savjet
Zašto ne iskoristiti prijateljicu koja kao da je magnet za dečke? Pitaj ju kako to radi. Sigurno će ti otkriti neki mali trik.

4.Ispričaj šalu ili neku činjenicu da probiješ led
Probijanje leda je najstresnija stvar. Ako ti uleti djeluju kao preveliki cringe, onda je dobra druga opcija da ispričaš neku šalu ili činjenicu koja se odnosi na situaciju ili mjesto gdje se nalazite. Tako ćeš započeti priču, a onda su i manje šanse da će te netko odbiti.

5.Daj osobi neki neobičan kompliment
Svi volimo komplimente! Ti se izdvoji tako da daš neki malo neobičniji kompliment. Zaboravi na lijepe oči ili dobre ruke, možeš sigurno smisliti i neki puno bolji! Što je sitnica zbog koje ti je ta osoba zapela za oko?

6.Vježbaj doma pred ogledalom
Gledaj svoj govor tijela kako izgledaš dok to radiš. Gdje su ti ruke, kakav ti je izraz lica, gdje gledaš… sve su to bitne sitnice koje mogu pomoći ako ih samo iskoristiš kako treba. Uvijek treba gledati u nekoga kada pričaš s njim, ne se mrštiti…

ljubav Dečki i romantika: Otkrili su s kakvim ih slatkim gestama cure mogu totalno rastopiti

7.Ispričaj nešto smiješno što ti se dogodilo
Kada si prišla nekome i krenuli ste pričati, sve ide dobro, a onda iscrpite tu temu i odjednom muk. Imaj spremnu neku smiješnu ili zabavnu anegdotu koju možeš ispričati. Primjerice, nešto što ti se dogodilo danas.

8.Imaj uvijek smiješak na licu
Osmijeh ti samo može pomoći. Svi će pasti na lijep osmijeh.

9.Nemoj stajati prekriženih ruku
Govor tijela je bitan, zato je dobro vježbati pred ogledalom. Prekrižene ruke će izgledati neprijateljski, kao i namršten izraz lica ili ako ti je tijelo okrenuto bilo gdje drugdje osim prema osobi s kojom razgovaraš.

10.Nemoj se stresirati oko odbijanja
I za kraj, nemoj odbijanje shvaćati ozbiljno i dopustiti da ti smanji samopouzdanje. To se mora događati. Neće svaki put sve proći uspješno. Ali prihvati to i odi dalje. Jednostavno vam možda nije suđeno.

osvajanje zavođenje zavodnica ljubav prilaženje kako prići nekome savjeti za zavođenje

Još vijesti