par

Ako se nadaš da ćete se jednog dana vratiti jedno drugome, onda ti ovu znakovi mogu podignuti raspoloženje jer govore da je tako nešto moguće jer on i dalje ima osjećaje prema tebi.

Koji god da je bio razlog vašeg prekida, ne mora značiti da mu više nije stalo i da te ne voli. Osjećaje ne možeš samo tako ugasiti jer su nekada preveliki. Neke ljude i neke ljubavi nikada ne prebolimo. Možda ni tvoj bivši nije prebolio tebe i iako ste prekinuli. Možda čak ima nade i da se pomirite! Iako ovi znakovi pokazuju da i dalje ima osjećaje prema tebi, nemoj ga čekati i putem ignorirati sve ostale dečke. Koliko god da želiš da se vratite jedno drugome, kada prođe određeni period, a nije se ništa dogodilo, moraš nastaviti dalje. Ipak, ako ste nedavno prekinuli i on se ponaša na ove načine, još tu ima osjećaja.

1.I dalje se pratite na društvenim mrežama
Pratite se na njima, prijatelji ste, ovisno o kojoj se društvenoj mreži radi. Ali ako te nije obrisao (ili zablokirao) vjerojatno još uvijek želi da se stvari promijene među vama i da ne misli odustati. Obično će netko kada je skroz gotov, na neko te vrijeme maknuti iz svog života, jer inače je nemoguće preboljeti osobu.

2.Javlja ti se ponekad
Ne spominje vašu situaciju, ali se javi da vidi kako si ili jesi li upada na faks na koji si htjela. Zapravo samo traži dobar izgovor da ti može poslati poruku i čuti se s tobom. Iako djeluje prijateljski, ne bi ti se javljao da je u njegovoj glavi sve skroz gotovo. Ovo je jasan znak da misli na tebe.

cura na mobu Otprati bivšeg s Instagrama: Pogotovo ako ti se ovih 5 stvari počinje stalno događati

3.Frendica ti je rekla da se raspitivao o tebi
Možda se nije direktno javio tebi, ali kada ti drugi kažu da ih ispituje za tebe, tipa što radiš, kako si, imaš li nekoga…stalo mu je. Samo vjerojatno ne zna kako da se javi tebi, a da ga ne otkantaš.

4.Javio ti se s isprikom
Priznao je da je pogriješio i ispričao se. Iako je to nešto što je očekivano da napravi, dečki to većinom neće raditi ako im nije stalo. Za njih je to najčešće gotova priča i neće se javljati s isprikom. Zato kada se javi nije to slučajno.

5.Čestita ti rođendan/blagdane
Ovo je još jedan tip izgovora da ti se javi, barem kratko. I znak da misli na tebe. Jer da ne misli, sigurno mu ne bi bilo u glavi 'moram se javiti bivšima i čestitati im Božić'. I sigurno se ne javlja SVIM bivšim djevojkama.

6.Ide na mjesta gdje zna da ćeš ti biti
Pogotovo ako ti znaš da on zna da ćeš ti tu 100% biti. I onda se slučajno baš i on nađe tu! 'Slučajno'! Ipak ste bili u vezi pa dobro zna koji su tvoji kafići ili kojim danom ideš van s frendicama ili na koji ćeš koncert otići.

Zaljubljeni par Ako ti je bivši rođen u nekom od ova tri horoskopska znaka – postoje velike šanse da će ti se vratiti

7.Stalno mu pogled bježi na tebe
Kada se slučajno nađete na istom mjestu, uhvatiš nekoliko puta njegov pogled na sebi. Kada mu svako malo pogled bježi u tvom smjeru ili vidiš da te pogledom traži u gomili ljudi, možeš biti sigurna da mu je još u nekoj mjeri stalo i da niste gotovi.

8.Javlja ti se kada je pijan
Pijani su ljudi najiskreniji. Kada si u izlasku popiju koju čašicu previše, vjerojatnije je da će ti reći istinu nego inače. Zato pijani poruke i pozivi najčešće imaju puno veće značenje nego što na prvu misliš.

ljubav veza bivsi nije te prebolio i dalje ima osjećaje znakovi voli te

Još vijesti