par se drži za ruke

Nemoguće je da veze uvijek imaju isti hype i intenzitet ljubavi, pogotovo one dugogodišnje. Bez obzira na to, neki očiti znakovi dokazuju da vam veza više neće dugo trajati, a događaju se s obje strane.

Više se ne trudiš i ne da ti se? Možda je dovoljno i samo to reći da vas dvoje nećete dugo biti zajedno. Ako vam je sve postalo dosadno, a mnoge stvari shvaćate kao obavezu, onda je bolje da prekinete. Možda će vrijeme pokazati svoje, ali dok se ovi znakovi uzastopno ponavljaju, vjerojatno će to sve dovesti samo do jedne stvari – prekida.

1.Zabavnije mu je kada nije s tobom
Ako ti prepričava kako mu je bilo na tulumu ili u izlasku s frendovima, počinješ shvaćati da mu je bilo zabavnije s njima nego kada izađe s tobom. Jer kada netko prepričava nešto s oduševljenjem, to je teško sakriti.

2.Prije će odabrati druženje s drugima nego s tobom
S tobom će prije otkazati druženje nego što će otkazati i s njima. No, osim toga, i ti ćeš napraviti slično kada su u pitanju tvoje frendice tako da ti je sve jasno kada se ovaj znak pojavljuje s obje strane.

via GIPHY

3.Više se ne trudite poboljšati stvari
Navikli ste se na situaciju takva kakva je. I kada vam nešto nije po volji, više se ni ne trudite to naglasiti i riješiti jer vam više nije toliko stalno.

cura i dečko Ne bi trebala s ovakvim dečkom ući u vezu: 7 znakova da on još nije spreman za ozbiljnu vezu

4.Vaša viđanja postaju kao obaveza
Kada se dogovarate da ćete se vidjeti, to viđanje s vremenom postaje kao obaveza. Ne veselite se više tome što ćete se vidjeti nego to doživljavate kao obavezu koju morate riješiti, a zapravo ne uživate u tome kao i prije.

via GIPHY

5.Nemate više o čemu razgovarati
Normalno je da ne možete pričati non stop, ali kada više nemate apsolutno nikakvih tema, onda je to problem. Najgore je kada si više ni ne prepričavate stvari koje su vam se dogodile u danu jer onda nestaje sva komunikacija.

6.Kada nešto planirate, više to ne planirate zajedno
Izlaske, druženja ili obično gledanje Netflixa više ne radite zajedno jer to tako niste ni isplanirali. I ako imate neki važan događaj, više vam nije do toga da idete zajedno, već da odete sami.

via GIPHY

7.Osjećaš da si više ne vjerujete kao prije
Gubljenje povjerenja jedno u drugoga je jedan od najočitijih znakova da vam veza propada. No, najgore je što vas to previše ne dira jer da oboje počinjete shvaćati kako si više ne vjerujete kao prije, potrudili bi se da se to popravi. Ovako vam je svejedno.

Cura i dečko Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

8.Više voliš slobodno vrijeme provoditi sama nego s njim
Kada moraš birati hoćete li vikend provesti zajedno ili odvojeno, ti ćeš odabrati ovo drugo. Više ti neće biti toliko bitno jer ti je ugodnije provesti vrijeme sama gledajući film nego da ga gledaš s njime.

via GIPHY

9.Počela te smetati svaka sitnica kod njega
U svemu pronalaziš grešku, pa tako i u njemu. Počinju te smetati stvari koje te nikada to sada nisu, kao da tražiš opravdani razlog za prekid. Ne samo to, nego ljubav više nije ista pa si to možda opravdavaš tim sitnicama koje su te odjednom počele smetati.

Prijatelji Kad dečki tračaju: Stvari o tebi i vašoj vezi o kojima sigurno priča sa svojim dečkima

veza ljubav Prekid gotova veza narušeni odnosi znakovi

Još vijesti