Priyanka Chopra i Nick Jonas

Prvi razlog koji će svima pasti na pamet je da su stariji i zreliji i spremniji za ozbiljniju vezu, ali i da imaju više iskustva. Jesu li to stvarno razlozi zašto dečki vole starije cure?

Prije je ovo bilo nezamislivo jer se očekivalo da u vezi dečko bude taj koji je stariji, ali vremena se mijenjaju. Danas možemo vidjeti i sve više celebrity parova gdje je djevojka starija od dečka i nema ništa loše u tome! Ispada da dečki zapravo vole kada je cura starija od njih. Psihologija je pokušala dati odgovor zašto je to tako, piše Brightside. I imaju 8 dobrih razloga zašto to dečki toliko padaju na starije cure.

1.Imaju više iskustva
Kako ljubavnog, tako i životnog. Iako najčešće razlika u godinama ipak nije toliko velika, može u nečijoj glavi izgledati kao da je ipak značajna.

2.Znaju što žele i to im se sviđa
Vjerojatnije je da će starija cura znati što točno želi i kako to želi, dok će mlađe cure biti nesigurnije. Očekuju da je starija cura ipak imala nešto više ljubavnog iskustva i da s njom znaju točno što će dobiti.

Kendall Jenner Kendall je trenutno predmet ismijavanja na društvenim mrežama: 'Najtragičnija stvar koju sam vidio'

3.Osjećaju se posebno kada je starija cura zainteresirana za njih
To povećava njihovo samopouzdanje. Osjećaju se posebno jer je baš njega odabrala, iako je mlađi. Starije cure dečkima podižu ego.

4.Imaju više samopouzdanja
Samopouzdanje je dečkima itekako privlačna osobina na curi, a ispada da starije cure češće imaju više samopouzdanja i zato nije iznenađujuće da je ovo jedan od razloga zašto će pasti na njih.

5.Više će ih poštovati
Dečki misle da zato što je cura starija, da to znači i da će ga više poštovati jer će vezu doživljavati ozbiljnije. A poštovanje je nešto što svatko želi u vezi.

6.Nema igrica
Od mlađih se cura očekuje da će igrati igrice poput toplo-hladno ili pokušavati dečka učiniti ljubomornim…dok su starije cure prošle tu fazu i bit će emocionalno otvorenije i odraslije.

Cura u McDonald'su Ljudi tek sada otkrivaju tajnu funkciju koju ima čaša za piće iz McDonald'sa

7.Naučit će nešto novo
Ispada da dečki vole učiti nove stvari, a ovo je jedan od načina. Možda će mu pokazati neku novu tehniku ljubljenja ili dati savjet kako se snaći na prvoj godini faksa.

8.Vole kada su s curom koja se ne boji preuzeti kontrolu
Iako dečki vole biti glavni, žele da nekada cura preuzme kontrolu. S mlađim će se curama to rjeđe događati, jer kako smo ranije spomenuli, starije cure ipak češće imaju više samopouzdanja pa su spremnije i napraviti ovako nešto.

starija cura Mlađi dečko veza u vezi sa starijom curom dečki vole starije razlozi

Još vijesti