prijatelji

Neke cure misle da je u redu potpuno promijeniti svojeg dečka. To baš i nije tako, jer isto tako ne bi bilo u redu da dečki u potpunosti promijene svoje cure dok su u vezi s njima.

Postoje stvari koje ti smetaju i želiš da ih tvoj dečko promijeni? To je u redu, dokle god se radi o normalnim stvarima koje netko zaista može promijeniti i koje nisu pretjerane. No, ne možeš očekivati da se netko promijeni na način da se u potpunosti prilagodi tvojim željama i potrebama jer to tada više nije u redu. Ako ti baš nešto smeta, onda se izjasni, ali isto tako trebaš znati koje stvari su okej da ih promijeniš na svojem dečku.


1.Negativan način razmišljanja

Razmišljanje se općenito ne bi trebalo mijenjati kod nekog. No, ono se mora promijeniti ako je netko stalno pesimističan i ima negativna razmišljanja, o svemu. Tada se već radi o situaciji na psihološkoj razini u kojoj mu ti možeš pomoći da on počnije pozitivnije razmišljati i gledati na stvari općenito.

via GIPHY

2.Higijenske navike

Netko ima možda bolje, ali netko i lošije higijenske navike. Upravo zbog toga je u redu pomoći nekome u takvoj situaciji te mu ukazati na to koliko je bitno zdravlje, kao i higijena koja doprinosu boljem zdravstvenom stanju.

Cura i dečko KVIZ: Hoće li vaša veza trajati zauvijek ili je kratkog vijeka?

3.Društvene navike

Nisu svi stvoreni da budu društveni i socijalni, pa tako ima dečki koji se baš i ne vole družiti. Ako mu u toj situaciji želiš pomoći i želiš ga povezati s ljudima, onda je to svakako pozitivna i dobra promjena koja će mu značiti i dalje, pogotovo kada bude sticao nova prijateljstva.

4.Sitnice oko izgleda
Ukoliko baš želiš u potpunosti promijeniti njegov izgled, to baš i nije dobro. Nije dobro mijenjati nečiji identitet u potpunosti, no možeš ga zamoliti da promijeni neke sitnice koje ti baš ne odgovaraju. To može biti nešto poput frizure, brade ili nećeš trećeg što i ne predstavlja ogromnu razliku.

5.Svakodnevne navike koje su loše
Svakodnevne navike nekih dečki mogu biti loše i štetne, pogotovo ako je u pitanju alkohol ili pušenje. Zato ti u toj situaciji možeš reagirati i pomoći mu promijeniti takve stvari kako bi se riješio svih negativnih i nepotrebnih navika.

via GIPHY

6. Pretjerano svađanje

Svađe u vezi su normalne i svaki normalan par ima nekih razmirica. Svađe nisu dobre u onim slučajevima kada su zaista pretjerane te se svaki dan svodi na jednu novu svađu. Ako je on inače takav da se svađa za svaku sitnicu, onda to možeš promijeniti. Iako su normalne, ne bi se trebali događati svaki dan, a pogotovo ne i po nekoliko puta na dan. Zato si ti tu da mu pomogneš i da ga smiriš kako svađe više ne bi bile učestale.

To su jedine stvari koje bi trebala i htjela promijeniti kod dečka. Sve drugo već ulazi u njegovu privatnost, kao i osobnost, a time se on mijenja potpuno kao osoba što znači da u pitanju definitivno više nisu sitnice koje se mijenjaju.

Par s problemima Ne smije mu ovo ni izletjeti: 10 stvari koje dečki NIKADA ne bi trebali reći svojoj curi

par zajedno jede Prezaljubljeni parovi i njihove iritantne navike – 15 najgorih stvari koje stalno rade i zbog kojih su nam naporni

ljubav veza promjena promjene u vezi mijenjanje stvari kod osoba svakodnevne navike loše osobine

Još vijesti