Cura i dečko

U životu ćeš upoznati puno ljudi. Neki će ostaviti trag, neki neće, neki će tu biti samo kratko, a neki za zauvijek. Srodna duša može biti u svakom od tih scenarija. Samo zato što ti je netko srodna duša, nije garantirano da će vaš odnos uspjeti.

Kada se govori o srodnim dušama najčešće ih povezujemo s romantičnim odnosima, ali to ne mora biti tako. Srodna duša ti može biti i netko totalno drugi s kim ćeš imati prijateljski odnos ili netko iz obitelji. Osim romantičnih, postoji još nekoliko tipova srodnih duša koje možeš imati kroz život. To su ljudi s kojima ćeš imati posebnu povezanost i koji će ostaviti poseban trag na tvom životu. Odnos s njima će biti drugačiji i dublji nego ostali odnosi koje imaš. Ne mora značiti da će te osobe biti u tvom životu zauvijek i nekada možda nećeš niti doživjeti koliko je vaš odnos bio poseban sve dok se ne udaljite. Srodnu dušu možeš imati na sljedećih 6 načina.

Cura i dečko [HOROSKOP] Ne piše im se dobro: 3 horoskopska znaka koje u ovoj godini čeka prekid veze

1.Romantična srodna duša
To je ona srodna duša koja nam svima padne na pamet kada netko kaže ovaj pojam. Vaša će veza biti tako prirodna, sve će ići jednostavno i kao podmazano. Ako si netko kome inače treba duže da se opusti u nečijem društvu, s ovom će osobom to ići brže. Jednostavno ćeš se s njom osjećati ugodnije nego s bilo kim drugim do tada. Romantične srodne duše mogu i ne moraju završiti zajedno. Samo zato što ste srodne duše, ne znači da neće biti problema u vezi.

2.Srodna duša kao prijateljica
Srodna duša ti može biti i prijateljica. Ona koja te toliko dobro razumije i s kojom imaš drugačiji odnos nego sa svim ostalim prijateljima. Niti jedno prijateljstvo nije i neće biti kao to. Bit ćete jedna uz drugu uvijek, bez obzira na to kako vam životi izgledali i gdje vas put odveo. Vaše će prijateljstvo biti jače od svega jer ste posebno povezane.

Cura i dečko KVIZ: Koja je tvoja najveća mana kada si u vezi?

3.Ista osoba u različitim tijelima
Na engleskom bi se ovo nazvalo „twin flame“, ali u hrvatskom nema riječi koja bi opisala ovaj odnos, najbliže tome je „ista osoba u različitim tijelima“. Može ti se dogoditi i da upoznaš svoju srodnu dušu na ovaj način i to može biti bilo tko! Kao da je to ista verzija tebe, tvoja izgubljena sestra blizanka. Nećeš moći vjerovati koliko ste slične kao osobe. Ne izgledom, već karakterom.

4.Srodna duša koja je tu da te nečemu nauči i onda ode
Kada se priča o srodnim dušama, često se spominje i da one ne moraju biti netko s kime ćeš biti do kraja života. Postoje i srodne duše koje su tu da te nauče nečemu i onda odu. Da ti pomognu narasti kao osoba. Bit ćeš kaos kada ta osoba ode i mogla bi se osjećati grozno, ali tek ćeš puno kasnije shvatiti koliko ti je ta osoba baš u tom trenutku trebala.

Mladi dečko Rečenice kojima ti dečko pokazuje da te ne poštuje: 15 stvari koje ne bi trebale izaći iz njegovih usta

5.Prava osoba, pogrešno vrijeme
Upoznali ste se i vaš odnos nije uspio, ali imaš osjećaj da niste uspjeli samo zato jer ste se upoznali u krivom trenutku u životu, ali da je to prava osoba za tebe? Ovaj odnos može biti ili romantični ili sve može ostati samo na platonskoj razini. Vaši su se putevi trebali spojiti, ali niste trebali ostati jedno drugom u životu. Vaše ćeš zajedničko vrijeme uvijek pamtiti.

6.Osoba iz prošlog života
Kada neku osobu upoznaš, možeš imati osjećaj kao da ju znaš cijeli život, a ne tek par dana. Kada si s njima, ponašaš se kao da si s nekim koga znaš godinama. Navodno postoji i srodna duša koja je u obliku osobe iz prošlog života – i zbog toga imaš osjećaj kao da ju već znaš. S njom ćeš se osjećati sigurno, voljeno i opušteno.

Ako si netko tko vjeruje u srodne duše onda će ti ovo možda pomoći rasvijetliti neke odnose, a ako si netko tko ne vjeruje u srodne duše onda ti je ovo sve samo hrpa gluposti. I jedno i drugo je u redu! Možeš i ne moraš vjerovati u srodne duše, ali sigurno imaš u životu već sada neke osobe koje možeš staviti u ove ranije nabrojane kategorije.

Cura se gleda u ogledalo KVIZ: Voliš li samu sebe dovoljno ili premalo?

srodna duša vrste srodne duše poseban odnos tko ti sve može biti srodna duša ljubav prijateljstvo

Još vijesti