Ljubavni par

Nemoj se osjećati krivom ako nekada kada je u pitanju ljubav doneseš krivu odluku zato što si se vodila srcem, a ne razumom. Svima nam se dogodi da nekada pogriješimo!

Kada je u pitanju ljubav, nema pravila koja možeš slijediti, a koja će ti pomoći da dođeš do svog happy endinga. Svačiji je odnos i svačija je veza drugačija, a ono što funkcionira za jedan par, možda neće za drugi. Da bi veza bila uspješna jako je bitna komunikacija i imati poštovanja jedno prema drugome. Nije ni ljubav uvijek najbitnija. Dok tražimo svoju pravu ljubav, svoju srodnu dušu, napravit ćemo i neke greške, kao i donijeti neke prilično glupe odluke. U tom će se trenutku svaka od tih odluka činiti kao prava, a tek ćeš nakon nekog vremena shvatiti da si bila u krivu. Ovo su top 5 glupih ljubavnih odluka koje se većini dogode.

Cura i dečko Nije te još pitao za vezu ALI: 8 znakova da te smatra svojom curom iako niste službeno zajedno

1.Ostajemo s nekim jer mislimo da nećemo pronaći boljeg
Ostajemo u vezi jer se bojimo samoće, jer mislimo da više nikad nećemo pronaći dečka ili da ionako nema šanse da pronađemo boljeg. Ostajati s nekim jer se bojimo samoće je nešto što ne bi bila jedina koja je napravila. No, ovo je jako loša odluka. Ostajati u vezi u kojoj nisi 100% sretna, nema smisla! Možeš pronaći bolje, i pronaći ćeš bolje. Možda ne odmah, ali budeš!

2.Vratimo se bivšem jer mislimo da nam fali
Kada prekinemo i prođe par dana, počnemo se osjećati usamljeno i preispitivati svoju odluku. S obzirom da si tužna i da ti je teško, vrlo je lako moguće da bi mogla pokleknuti i vratiti se bivšem. Loša ideja! S razlogom ste prekinuli i vraćati se na staro nema smisla, ništa se neće promijeniti.

3.Odvajamo se od prijateljica zbog dečka
Također ne bi bila ni prva ni zadnja koja je zbog dečka zanemarila prijateljstva. Kada smo u vezi, dečko nam postane centar svijeta i frendice padnu u drugi plan. Nekima padnu toliko daleko na listi prioriteta da se odvoje od njih i da se više uopće ne vide. Od bliskih prijateljica postanete poznanici. Nemoj žrtvovati prijateljstva zbog dečka.

4.Mijenjamo se da bi mu se više svidjele
Mijenjati izgled ili interese da bi mu se više svidjela je još jedna glupa odluka koja nam se svima nekad zalomila. Ako mu se ne sviđaš ti takva kakva jesi – onda je to njegov problem. Mijenjati se da bi mu se više svidjela, i tako gubiti djeliće sebe i svoje osobnosti koji te čine jedinstvenom tobom – loša odluka. Nadamo se samo da ovo nećeš shvatiti prekasno. Niti jedan dečko to ne zaslužuje.

Ljubavni par Ništa ne ide na silu: 12 znakova da forsiraš vezu koja jednostavno nije za tebe

5.Čekamo da se napokon popravi
Čekamo da se promijeni, da postane obzirniji, romantičniji, bolji, pažljiviji, zaljubljeniji…čekati stalno na nešto nema smisla. Kada je nekome stalo, ponašat će se prema tebi kao prema princezi. Čekati stalno da postane bolji, a ništa se neko vrijeme ne mijenja, nema smisla. Tamo negdje postoji dečko koji će biti točno to što ti želiš!

veza odluke ljubavne odluke loše odluke U vezi glupe odluke u ljubavi u lošoj vezi

Još vijesti