Ljubavni par

Prekid nije opcija, a u vezi imate tisuću problema i ne možeš reći da si na sedmom nebu. Nije dobro ni odustati od veze i prekinuti na prvi znak problema, ali u ovom slučaju, ne odustaješ, već samo prestaješ forsirati nešto što očigledno ne ide.

Ne kažemo da od veze treba samo tako odustati, dapače, prekinuti na prvi znak problema je loša ideja. Pogotovo ako tražiš ozbiljnu vezu. Na problemima treba raditi, pričati i doći do kompromisa. U ovim slučajevima to ipak nema smisla jer svi znakovi upućuju na to da forsiraš nešto što nije za tebe. Možda se bojiš biti sama, možda ne želiš povrijediti dečka, možda nisi ni svjesna da si u vezi koja je pogrešna za tebe, možda se bojiš promjene… koji god da je razlog u pitanju, nije dovoljno dobar i ne bi trebala ostajati u toj vezi. Forsiraš li i ti vezu koja nije za tebe? Ako se pronalaziš u ovim znakovima, odgovor je DA, forsiraš.

1.Više želiš vezu nego osobu s kojom si u vezi
Bitnije ti je da biti u vezi nego s kim si u vezi. To je prvi znak da vjerojatno forsiraš vezu koja zapravo nema smisla. Bojiš se samoće i radije ćeš biti u bilo kakvoj vezi nego nikakvoj. Trebala bi pronaći osobu s kojom ti neće biti bitno što ste, samo da ste zajedno.

2.Ne možeš u toj vezi biti prava ti
Kada ne možeš biti prava ti jer se ne osjećaš dovoljno opušteno ili se bojiš reakcije dečka, onda bi iz takve veze trebala izaći. Negdje tamo postoji dečko s kojim ćeš moći pokazati pravo lice i totalno se opustiti.

3.Male razmirice redovito postaju velike svađe
Očito je da ste na različitim valnim duljinama. U svakoj će vezi biti svađa, ali neće gotova svaka sitnica postati svađa. Iz takve je veze bolje izaći jer stvari se neće promijeniti na bolje.

Zaljubljeni par Koliko je iskreno njegovo 'volim te'? 12 gesti koje potvrđuju da te netko stvarno voli

4.Više si fizički bliska s dečkom u javnosti nego kad ste sami
Kada ste u javnosti više ćeš ga grliti, ljubiti i općenito biti fizički bliže njemu, a kada ste nasamo, živcira te ako te stalno želi pipkati. Loš znak!

5.Cijelo se vrijeme nadaš da će se jednog dana promijeniti
Nešto ti na njemu smeta i zapravo si s njim u nadi da će se jednog dana promijeniti. A što ako se ne promijeni? S kim god da jesi, vjerojatno neće biti savršen, jer nitko nije savršen, ali ako ga jako želiš promijeniti, onda nije za tebe.

6.Ne vjeruješ dečku
Povjerenje je temelj veze, a ako nedostaje, onda vam veza baš i neće imati čvrste temelje i kad-tad će se raspasti. Samo zapravo odgađaš njen kraj.

7.Kad nešto priča, umireš od dosade
Neće te sigurno zanimati svaka stvar koja zanima i tvog dečka, ali ako su vam interesi totalno različiti i zapravo te uopće ne zanimaju stvari koje on priča – zašto si s njim? Nisu zajednički interesi u vezi najbitniji, ali ovo je znak da ti je tvoj dečko dosadan.

8.Nisi uzbuđena kad se dogovorite da ćete se vidjeti
Nakon godinu ili dvije skupa nećeš imati leptiriće kao kada ste se upoznali, ali svejedno bi te dejtovi i viđanje s njim trebalo veseliti. Biti onaj dio dana koji jedva čekaš ili onaj dan u tjednu do kojeg odbrojavaš.

9.Ne možeš reći da ti je dečko i prijatelj
Možeš li se družiti s njim bez da se ljubite ili bez da radite sve druge stvari koje rade parovi? Trebala bi moći. I trebalo bi ti to biti zabavno.

Sretna veza Dečki uzmite papir i olovku: 8 slatkih i romantičnih gesti na koje bi se svaka cura rastopila

10.Sram te tvog dečka u nekim situacijama
Mičeš se od njega i praviš se da niste zajedno? Vjerojatno ti ne trebamo reći da ovo nije dobar znak. Forsiraš vezu koja očito nije za tebe.

11.Imaš osjećaj da te ne poštuje
Kada te neka osoba u tvom životu ne poštuje, onda ti ta osoba niti ne treba. Isto vrijedi i za dečka. Nema te ljubavi koja može opravdati nedostatak poštovanja – jer to onda nije prava ljubav.

12.Nikad se oko ničega ne možete dogovoriti
Dogovoriti se oko nečega je u vašoj vezi svjetsko čudo koje se događa svake prijestupne godine. Zapravo bi trebalo biti obrnuto – da se većinu stvari možete dogovoriti, a povremeno se samo javi nešto oko čega ne možete.

ljubav veza problemi u vezi forsiraš vezu veza nema smisla veza na silu nije veza za tebe znakovi ljubavni problemi

Još vijesti