Slika nije pronađena

Da, stvarno, što mogu cure kupiti dečkima da je u rangu cvijeća? Nešto što nije skupo, ali je idealno za svaku priliku i što možeš pokloniti baš svakom dečku, pa čak i samo da mu izmamiš osmjeh na lice?

Ovo nam do sada nikada nije niti palo na pamet, ali je pitanje koje itekako stoji. Jedino rješenje koje pada na pamet je – čokolada. Ali to nije to. Jedna se cura pitala što bi to moglo biti što cure mogu pokloniti dečkima, a da bude u rangu cvijeća – i onda joj je odgovorio jedan dečko čiji je odgovor postao viralan. Sve je raznježio kada je rekao da što nije u redu s tim da i cura pokloni dečku cvijeće? Dodao je da on nikada nije dobio cvijeće od nikoga, a bilo bi mu to baš drago i uljepšalo bi mu dan.

@gabesco

whats a guy gotta do to get some flowers around here ##imbeingcompletelyseriouspleade ##flowers##FerragamoLetsDance##date##cutedate##dateidea ig- @gabesco

original sound - gabesco

Neki su se u komentarima složili da bi im bilo baš lijepo da dobiju cvijeće, a čak su se javile i cure koje su rekle da su svojim dečkima već kupile cvijeće i da su bili oduševljeni. Naravno bilo je i onih koji su se zgrozili nad takvom idejom jer to nije 'muževno'. Ali oni koji će tako reagirati su ionako vjerojatno iskompleksirani ljudi kakve ne želiš za dečka. Možda mu samo nemoj baš pokloniti cvijeće pred ekipom, sigurno onda neće biti dobra reakcija. Skroz se slažemo s tim da bi trebalo postati okej i da cure dečkima poklone cvijeće! Koji drugi poklon misliš da bi mogao biti super za dečke, a da bude u rangu cvijeća koje se poklanja curama?

Pogledajte još:

Kakav je pogled s vrha zagrebačke katedrale? Dečko se popeo na vrh tornja i snimio video

Šetala je sa slušalicama, dok se iza nje odvijala prava drama - djevojka nije ni slutila da je u opasnoj situaciji

Influencericu izbacili ih shopping centra zbog odjevne kombinacije koja je too much

veza poklon za dečka cvijeće poklon lijepa gesta cure vs. dečki

Još vijesti