Slika nije pronađena

Ako misliš da će ti uskoro postati dosadno jer počinju praznici, ni sama ne znaš gdje ćeš ih provesti, ni na koji ćeš glazbeni festival otići (prati ih na tobogan.tulumarka.com

), uvijek možeš gledati nove TV serije.

Čak i ako (kad) odeš na more, trebat će ti pauza od sunčanja, pa zašto ju ne bi iskoristila na način da se zavališ na kauč i gledaš zgodne glumce? Zato ti donosimo popis najboljih novih serija ili sezona kojima ne možemo odoljeti!

'Big Little Lies' - riječ je o priči prema bestselleru Liane Moriarty o tri majke iz malog američkog gradića Monterey u Kaliforniji u čije se raspadnute živote upliće ubojstvo. Cijela priča ostaje u tragikomično crnohumornoj noti koja, osvaja gledatelje diljem svijeta. U glavnim ulogama su Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz i Alexander Skarsgård.'Chewing Gum' – glavni lik, Tracey Gordon, ima 22 godine, mlada Britanka, crnkinja koja je jako religiozna i čedna do kada ne počne otkrivati svoju seksualnost. Serija je jako smješna i zabavna, a glavna glumica (Michaela Coel) ujedno je i autorica.'The Handmaid's Tale' - radnja prati hrabru ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava ne postoje.'Insecure' – još jedna serija o afroamerikankama – ova promatra prijateljstvo, iskustva i nevolje dvije prijateljice. Ovo je baš drama, pa ju gledajte kad za nju imate volje i koncentracije.'Fleabag' – ovo je serija o ovisnici o porno filmovima koja masturbira na Obamu. Serija je pokupila brojne pozitivne kritike stručnjaka jer se naoko radi o običnoj Britanki, djevojci koja je snažna, ali mlada, deprimirana i jako napaljena.

 

Naravno, preporučujemo i 'Rivedale' i '13 Reasons', ako ih još nisi pogledala. To bi ti trebalo biti dovoljno za izbor i gledanje ovog ljeta. Uživaj!

Foto: HBO/Netflix/Hulu/Amazon/Pixabay/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Dodijeljene MTV nagrade – pogledajte tko su dobitnici večeri za pamćenje

Pikanterije o drugoj sezoni '13 razloga' - Hannah se pojavljuje u skroz drugoj ulozi

Tražiš nešto novo za gledanje? Serija The Gifted o nadarenim tinejdžerima mogla bi biti vrh

Ljeto praznici serije TV serije gledanje tv

Još vijesti