Slika nije pronađena

Večeras je na RTL televiziji prikazana prva epizoda treće sezone showa Hrvatska traži zvijezdu. Umjesto Anđe Marić, kao nova članica žirija došla je Ivana Mišerić, inače DJ-ica na Anteni Zagreb, a Tony i Fox su i dalje tu.

Žiri se na početku showa ispovijedio zbog svoje strogoće u prethodnim sezonama, uz dodatak da će ove godine biti još stroži. Naglasili su kako očekuju da će ova sezona biti ozbiljnija nego prve dvije.

Vidjeli smo mnoge neuspješne i smiješne pokušaje, ali bilo je i fantastičnih mladih pjevača i pjevačica koji su oduševili sve prisutne.

Neki su  pokušali pozornost privući vrlo kratkim suknjama, drugi pjevanjem na zagorskom dijalektu, bilo je i upornog pokušaja pjevanja pod prehladom, a spominjali su se i novac i plave kuverte.

Miljana Mijatović na audiciju je donijela plišenu igračku, Božu, a otpjevala  je Highway to hell benda AC/DC i zaslužila prolaz dalje kao i Frane Brajković koji je otpjevao  I don't wanna miss a thing od Aerosmitha. Katarina Đuderija, inače medicinska sestra, otpjevala je Dodiri od stakla Nine Badrić i oduševila žiri.

Iznenađenje emisije bilo je kada je Tony otišao po kandidatkinju Annu Radonić i pozvao ju da nastupi direktno u Top 100.


Foto: RTL

Hrvatska traži zvijezdu katarina đuderija frane brajković htz rtl