Slika nije pronađena

Na TV ekrane ovih dana stigla nam je nova talijanska dramska serija Otmica. Nakon velikog uspjeha serije 'Vendetta', od ovog tjedna uživat ćemo uz još jednu talijansku TV seriju.

Serija prati obitelj koja proživljava noćnu moru identičnu onoj koja ju je zadesila prije 20 godina – otmici. U ovoj otmici nije riječ samo o otkupnini, a kada se klupko istine počne raspetljavati, taj će proces biti teško zaustaviti, posebice kad ljubav dodatno zakomplicira stvari...

Elena i Pietro sretno su zaljubljen par koji ima dvije divne kćeri i raskošnu vilu u predgrađu te obiteljski ladanjski klub. Međutim, nakon Pietrove iznenadne otmice čini se da se ponavlja noćna mora koju je Elena proživjela prije 20 godina, a s njom dolazi i novo, zapanjujuće otkriće. Istragu Pietrove otmice vodi inspektor Giordano Testa, čovjek koji je spasio Elenu od njezinih otmičara i naposljetku se ludo zaljubio u nju. No, Elena nikad nije prestala voljeti svojeg supruga Pietra, čak ni sada kad se čini da Pietro od nje skriva mračnu tajnu.

Novu seriju Otmica možete pratiti od ponedjeljka do srijede od 22 sata na Novoj TV.

serije TV serije zabava

Još vijesti