Slika nije pronađena

Stanje u kući velikog Brata idilično je, barem za sada. Svi su se, uz pjevanje Nemešove 'pobjedničke pjesme', bavili dnevnim zadatkom, bojanjem, šmirglanjem i izrađivanjem stvari od drveta.

Nešto kasnije u razgovoru s Nirmalom Brandon je priznao kako mu je žao što je uvrijedio Marijanu dok je spremala hranu. Isto tako, vjeruje da da je od svih stanara Soraja najstabilnija i ne mijenja mišljenje.

Što se tiče ljubavnog para Marijana i Nemeš, Big Brother je ponovo bio okrutan prema njima jer ih je opet razdvojio. Šibenčanka nije krila da je tužna što ne vidi Nemeša te se nada da će ga što prije ponovo zagrliti. Na njeno pitanje hoće li Nemeša do kraja showa uopće vidjeti, Big Brother joj nije želio reći.

Marijana u suzama

Marijana je potištena, shvaća da dolazi kraj Big Brothera i stalno o tome razmišlja. Ponovo je plakala što je primijetila Antonija te počela s njome razgovor. Nemešova ljubav priznala je Opatijki da je problem nastao jer ju je Brendon poljubio za vrijeme djevojačke večeri. Također, dodala je da je Nemeševo spavanje između Tamare i Mile, rezultat tog poljubca.

Ne smiješ se predati, moraš izdržati do kraja sada kad je tako blizu. Trebaš razmišljati o kćerki koja te čeka vani - rekla je Antonija s čime se Marijana složila.

No, Antonija je dodala i kako vjeruje da Nemeš nije za Marijanu te da je sve što je radila s njime napravila svjesno.

Nemeš nije toliko ozbiljan i neće izdržati pritisak kada izađete van - zaključila je Antonija.

Već sljedećeg dana Marijana je ponovo vidno neraspoložena. Tijekom sinoćnjeg razgovora s Nikolom i Nirmalom priznala je da veza između nje i Nemeša završila. Dečki vjeruju da je to tog 'radikalnog reza' Marijana došla kada je vidjela da je Nemeš legao s Milom i Tamarom.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Jutarnji.hr

Big Brother antonija jovanović big brother 2011 Marijana Čvrljak

Još vijesti