Slika nije pronađena

Nemeš stvarno nema sreće u Big Brother kući. Prvo je poveo bojkot protiv Big Brotherove verzije Europske unije, a sada je iz izgubio i ono malo vjere u ljubav.

Naime, Nemeš je i za stvarno zaprosio svoju ljubav Marijanu koja mu je umjesto sudbonosnog 'da' odgovorila vrijeđanjem nazvavši ga 'neozbiljnim i derištem'. Nakon takvog vrlo grubog odbijanja, mladi je Beograđanin svoj bijes iskalio na obližnjim vratima koja je razvalio.

Nemeš želi napustiti BB Kuću?

Ovo će odbijanje gotovo sigurno dodatno potaknuti Nemeša da napusti Big Brother kuću, o čemu je i ranije govorio, a jučer je to ponovo spomenuo Nikoli. Želio bi, kako je rekao, otići iz Kuće prije Marijane.

Nemeš je uvjeren kako će sigurno ispasti iz showa pa bi radije sam otišao. Nikola ga je pokušao uvjeriti da ga ukućani neće izbaciti te ga zamolio da ne čini nikakve nepromišljene poteze.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

U međuvremenu, Marijana ne shvaća što točno radi Nemešu. Tijekom jučerašnjeg tuluma ponovo se opustila i tražila od njega da joj natoči još alkohola jer je 'alergična na praznu čašu'.

Priznala je Nemešu i Nirmalu kako vjeruje da neće dugo živjeti da bi voljela imati nešto u životu, no zbog svojih nesmotrenih poteza u kući sada bi i to mogla izgubiti. Nemeš ju je pokušao utješiti poljupcem, a Nirmala je Marijanina priča rasplakala.

Jutarnji.hr

Big Brother big brother 2011 Marijana Čvrljak nikola nemešević

Još vijesti