Slika nije pronađena

Big Brother kuću sinoć je napustila Ema Šuker iz Zagreba. Nominacije u sinoćnjoj live emisiji bile su najneizvjesnije do sada.

Naime, zbog velike svađe Antonija i Vladimir su zaradili automatsku nominaciju te oni nisu smjeli glasati za izbacivanje stanara. Big Brother je tako odlučio da će umjesto tri, biti nominirano pet stanara. Iako je u početku najviše glasova stanara dobivao Radiša, Bojana je sa svoja četiri glasa na kraju presudila da Kuću napušta Ema.

Marijana zatražila dozvolu za napuštanje Kuće

Marijana je od Big Brothera zatražila da napusti kuću. Istaknula je da je ljuta na sebe jer gubi vrijeme u kući, a može biti uz svoje dijete. Big Brother joj je odgovorio da prema pravilima može napustiti kuću tek 24 sata nakon zahtjeva.

U emisiji je prikazana velika svađa između Nirmala i Soraje, nakon koje je Nirmal izletio iz kuhinje sav u suzama. Soraja izvrće činjenice. Teorija zavjere. Ubit će me sutra na spavanju - ljut je bio Nirmal. Nakon toga Marijana se Nemešu jadala kako želi otići van pa je on zaključio da moraju izaći zajedno.

Nemeš je tu noć najduže ostao budan. Dok su svi spavali, obukao se i došao u kuhinju. E pa veliki brate doviđenja i hvala na svim ribama, rekao je i otišao do otvora za smeće. Ugurao se unutra i nestao. Nije poznato što se dalje dogodilo, no sigurno je to da iz kuće nije izašao.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Big Brother ema šuker big brother 2011 antonija jovanović

Još vijesti