Slika nije pronađena

Dražen se nakon dužeg izbivanja vratio u BB Kuću! Povratak Dražena u kuću Velikog Brata unatoč velikom veselju stanara ipak je izazvao šok. Naime, nije ušao u kuću kako bi se zadržao već da svojim nekadašnjim sustanarima priopći važnu informaciju.

Nisam ušao u kuću ponovno. Došao sam sa zadatkom. Među vama postoji krtica. Na vama je da otkrijete o kome se radi. Znam da vas očekuje buran period, ali ovo sam vam morao reći - rekao je Dražen.

Tajni zadatak za Soraju

Tada je Big Brother u ispovjedaonicu pozvao Soraju koja je dobila tajni zadatak - mora pred ukućanima Nirmala optužiti da je upravo on krtica.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

U međuvremenu, Nirmal je pokušao riješiti svoje nesuglasice sa Sorajom. 'Najneiskreniji' stanar smatra kako je 'silikonska ljepotica' proširila priču da je on tražio da Lester izađe iz Kuće nakon što je na jednom tulumu uništio dnevni boravak stanara.

Pojasnio joj je kako se on samo bojao za Lestera da ga Big Brother ne izbaci te dodao kako nikada protiv nje nije ništa ružno govorio.

Antonija razmišlja o napuštanju showa

O izlasku iz kuće razmišlja i Antonija. No, razlog ne leži u tome što ju Vladimir neprestano gnjavi već zato što je ušla iz znatiželje i sada joj je dosta.

Jutarnji.hr

Big Brother dražen bogdan big brother 2011 Soraja Vučelić antonija jovanović

Još vijesti