Slika nije pronađena

Lea Michele, glumica najpoznatija iz veoma popularne američke serije 'Glee' progovorila je o svom samačkom statusu nakon što je nedavno raskinula s dečkom.

Njezin je dečko od svibnja prošle godine bio Theo Stockman, a o raskidu je Lea rekla kako nije bio nimalo dramatičan jer je veza jednostavno skrenula sa svoje normalne putanje.

Sada joj, pak, ne fali dečko te kaže da joj je lijepo biti sama pa je tako izjavila: 'Divno mi je. Ne kaže se uzalud da možeš izgubiti dečka, ali dobiti najboljeg prijatelja, a upravo je takva situacija između mene i Thea.'

'New Year's Eve'

Inače, Lea glumi u filmu 'New Year's Eve' u kojem se uz nju pojavljuje Ashton Kutcher o kojem je rekla: 'On se jako voli zezati i podvaljivati ljudima. Tako sam jedan došla ušla u njegovu garderobu misleći kako mora da je obučen, međutim bio je gol. To je bilo tako smiješno!'

Pogledajte trailer za 'New Year's Eve' koji u kina dolazi u prosincu ove godine, a uz spomenute glumce u filmu su i Zac Efron, Robert De Niro, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Jon Bon Jovi i mnogi drugi:

Pročitaj još...
Lea Michele je bila totalno nezanimljiva dečkima
Lea Michele odlazi iz 'Gleeja'

Lea Michele Zac Efron Robert de Niro Katherine Heigl Sarah Jessica Parker hilary swank