Slika nije pronađena

Zac Efron je uzeo pauzu od penjanja po planinama i jahanja konja kako bi vam omogućio da ga gledate u ulozi serijskog ubojice, silovatelja i nekrofila Teda Bundyja u njegovom novom filmu.

Na fotki možete izbliza vidjeti kako Zac izgleda u ulozi Bundyja. Mjesecima već traje iščekivanje ovog filma usprkos tome što se radi o jednom od najpoznatiji serijskih ubojica. Ali Zac je Zac, zar ne? Teško je odoljeti njegovoj pojavi na filmskim platnima.


Prema captionu fotke na Instagramu Zacova iduća postaja je Sundance filmski festival gdje će se siječnju održati svjetska premijera filma. Radnja filma temeljena je na perspektivi Bundyjeve djevojke Elizabeth Kloepfer koju je u filmu utjelovila Lily Collins. Elizabeth je odbila prihvatiti istinu o Bundyjevom tajnom životu čak i nakon što je pronašla djelove njegove opreme za ubojstvo u njegovom autu.Ako ste zabrinuti da će ovaj film glorificirati slavnog serijskog ubojicu, Zac uvjerava gledatelje da to neće biti tako. Međutim, priča svakako može služiti kao podsjetnik da zapravo možda nikad nećete istinski upoznati svoje prijatelje.

Opreza nikad dosta, ali barem ćemo ponovno gledati Zaca Efrona na malim ekranima, zar ne? Jedva čekamo!

Foto: Imdb/Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

WOW Najgledaniji Netflixov film dobiva nastavak! Jeste li spremni za još malo Noaha Centinea?

Horor koji će vas izbiti iz cipela – hakiranje, krađa identiteta, specijalni efekti, ima sve!

OMG Noah Centineo u potpuno novoj ulozi – mogli biste se uplašiti!

Zac Efron film Ted Bundy sundance elizabeth kloepfer Lily Collins

Još vijesti