Slika nije pronađena
U prvom krugu natjecanja 10-ero kandidata se predstavilo članovima žirija: Miji Negovetić, Indiri Levak, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću te Zdravku Šljivcu, a njih pet je ušlo u superfinalni krug. To su bili Đana Smajo, Martin Kosovec, Ani Gnand, Lucija Stipanović te Ivona Bilić-Prcić.

Žiri se našao na velikim mukama jer su svi kandidati odradili vrhunske izvedbe, ali samo njih troje je moglo proći u veliku završnicu u kojoj su se naposljetku našle Lucija, Đana i Ivona.

Lucija Stipanović je otpjevala pjesmu „Adagio“ i izazvala apsolutne ovacije žirija što je u konačnom zbiru bilo dovoljno za njezinu pobjedu.15-godišnja Lucija je već od samog prijavljivanja u „Zvjezdice“ rekla kako se nada da će se jednog dana profesionalno baviti pjevanjem te kako je glazba njezin život. „Pobjeda je sama po sebi velika nagrada za trud koji ulažem u pjevanje, ali i za trud i znanje kojeg drugi ulažu u mene. Ako nakon pobjede u „Zvjezdicama“ nešto bude biti će super, a ako ne, opet dobro“ poručila je nova RTL-ova Zvjezdica Lucija!

Foto: Press

show lucija stipanović zvjezdice