Slika nije pronađena

U Kući Big Brothera stvarno se ima mnogo toga za čuti, ali i za vidjeti. Kako to i biva stanari su se opustili uz koju čašicu alkohola povodom žurke koju im je pripremio Big Brother. Zabava je ovog puta bila poprilično drugačije.

Budući da im je zadatak da budu međusobno vezani, stiskavci, padovi i navlačenja nisu izostala. Vjerojatno je, u toj priči, najbolje prošao Nirmal. On je u jednom od takvih plesova uronio u bujni Sarajin dekolte. Budući da ona nekako voli odjenuti majicu koja više otkriva nego skriva, njezine grudi bile su posvuda samo ne u grudnjaku.

Dok su ostali uživali u alkoholnim poklonim Big Brothera, Marijana i Nemeš su porazgovarali o situaciji u kojoj se nalaze. Cure slobodno odite u grad, riječi su Nemeša koji je time aludirao da je od sada on zauzet čovjek.

Marijana sumnja na trudnoću?

Šibenčanka je potpuno sigurna kako nakon završetka showa želi živjeti s mlađim Beograđaninom, ali nije sigurna želi li on sve što i ona.

Moraš biti siguran, ideš mi na živce - rekla je Marijana i tražila ga da bude uz nju, na što je odgovorio da zna što želi i da će se sve srediti. Sva ta razmišljanja su se intenzivirala nakon sumnje u trudnoću.

>> Više pratite u temi Big Brother 2011

Naime, već nekoliko dana Marijana osjeća kako joj nešto nije u redu s tijelom i otvoreno razgovara o možebitnoj trudnoći. Zato i želi da Nemeš bude uz nju i nakon što izađu iz kuće.

Otrovna strelica za Nirmala

Izbačena Dragana otrovnu je strijelu uputila Nirmalu i zadala mu zadatak u kojem će tjedan dana svaki dan morati raditi 150 trbušnjaka i naučiti pjevati njenu pjesmu Primadona. Nirmal se nije iznenadio zbog otrovne strijele, trbušnjaci mu ne smetaju, ali pjesma smeta jer je smatra glupom.

RTL.hr / Jutarnji.hr

Big Brother big brother 2011 Marijana Čvrljak nikola nemešević Soraja Vučelić

Još vijesti