Sex education

S obzirom na to kakvu popularnost ima ova serija, nije toliko neobično da moda koju nose likovi u njoj postane inspiracija za naše odjevne kombinacije. Nedavno je izašla nova sezona, a sve su oči čini se bile uprte u Ruby.

Ženski lik u seriji 'Sex Education' koji definitivno ima najbolji stil je Ruby. Uvijek je dotjerana do savršenstva i ima odjevne kombinacije koje više izgledaju kao za modnu pistu nego za školu. Prvo su svi poludjeli za njenim žutim grudnjakom, koji stvarno je lijep, a sada je postao popularan još jedan odjevni komad kojeg je isfurala u novoj sezoni – ružičaste traperice.

Sex education

Foto: Imdb

Tko bi rekao da će od svega, baš traperice u ovoj boji, postati toliko popularne. Potražanja za njima i googlanje gdje ih naći, skočilo je za 253% otkad je Ruby nosila takve. Iako djeluju kao proljetni komad odjeće, a nama sada dolazi jesen, nikoga nije briga. Zašto biti u crnim trapkama, ako možeš u ružičastima?

Ono što je dobar vijest je da se nećeš morati mučiti previše da ih nađeš, jer samo kratko baci oko na nekoliko web shopova i pronaći ćeš ih nekoliko. Na Asosu ih ima zapravo prilično puno, različiti brendovi ih imaju u trenutnim kolekcijama. Neke jesu malo skuplje, ali ima i jeftinijih verzija. Nisu hlače koje će biti jednostavno kombinirati, jer neće baš ići uz sve, zbog čega je ipak bolje ne potrošiti previše novaca na njih.

Pogledajte još:

Tajne iza kamera kod snimanja serije 'Sex Education' – neke scene su bile potpuno izmišljene

Mango ima torbu za kojom su svi ludi: Ide uz sve kombinacije i izgleda kao jedna dizajnerska

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose

Moda Traperice serija ruby sex education

Još vijesti