Slika nije pronađena

Već ga godinama nije bilo i gotovo smo i zaboravili na njega, ali sada je najavljeno da dolazi nova sezona i čini se da bi moglo biti zanimljivo. Sjećaš se 'Survivora'? Uskoro kreće s emitiranjem nova sezona.

'Survivor' je definitivno uhvatio svačiju pažnju kada se prije puno godina počeo emitirati. Iako je na neko vrijeme nestao, sada se opet vraća. Nova TV je najavila novu sezonu ovog realityja. Iako se ne zna još puno informacija, zna se da dolazi i da će natjecatelji biti smješteni u Dominikanskoj Republici, piše Nova TV. Isto tako, natjecateljima neće biti ni malo olakšan život. Neki od zadataka s kojima će se svakodnevno suočavati bit će pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke te stvaranje vlastitog skloništa.

Foto: Promo

'Iako će u show doći kao stranci, kandidati će biti prisiljeni udružiti se i upotrijebiti svoju kolektivnu inteligenciju kako bi preživljavanje bez ikakvih suvremenih pogodnosti učinili malo lakšim. Izloženi surovim uvjetima na nepoznatom terenu s minimalnim sredstvima za život, kandidati će nastojati nadmudriti, nadigrati i nadmašiti jedni druge kako bi izbjegli eliminaciju, a ključni faktori za uspjeh su motivacija, snaga i izdržljivost', objavila je Nova TV. 'Survivor' će se emitirati na Novoj, ali još se ne zna točan datum kada će početi, kao ni tko su kandidati. Za sada je samo sigurno da nam ovaj reality dolazi i to uskoro.

Pogledajte još:

Filmovi koji izlaze ove godine, a koje ne smiješ propustiti: 10 njih koje ćeš sigurno htjeti gledati

Dora se održava u subotu, a tri su se pjesme već sada izdvojile i postale favoriti - poslušaj koje

Stigle su nominacije za Oscara: Ovo su filmovi koji su nominirani u glavnoj kategoriji - za najbolji film

nova tv reality emisija Survivor 2022

Još vijesti