Emily in Paris

Svima je već poznato da je izašla nova sezona ekstra popularne serije 'Emily In Paris'. Većina vas je sigurno i pogledala tu drugu sezonu o kojoj se neprestano priča već danima. Najviše se priča o samoj radnji i završetku sezone koji se nije svidio mnogima, ali i o Emily kao glavnom liku koji je većini gledatelja izrazito iritantan i naporan (kao i njezine modne kreacije).

Povodom izlaska druge sezone ekstra popularne serije 'Emily in Paris', društvene mreže su opet prepune dojmova i raznih videa na tu temu. Rijetki su oni koji su zaista oduševljeni drugom sezonom, ali i serijom generalno, no svi se slažu u jednom – serija je odlična za razbibrigu te se uz nju svakako možete opustiti. Međutim, ima zaista puno stvari koje živciraju gledatelje ove serije. Prije svega, Emily im predstavlja jednu od najiritantnijih osoba ikada, ali i njezin stil oblačenja koji je sve, samo je u skladu s Parizom i pariškom modom. Neki smatraju kako su njezini modni izbori u drugoj sezoni bili još veći fail u odnosu na prvu, dok drugi misle kako se je možda malo popravila u drugoj sezoni. Osim toga, iritiraju ih neke njezine navike po kojima je očito da je Amerikanka, a te navike su da apsolutno sve objavljuje na društvenim mrežama. Upravo zbog toga su ju neki počeli i ismijavati na društvenim mrežama, kao i ova djevojka na svojem TikTok profilu.

U videima možemo vidjeti kako ju djevojka ismijava, a njezina videa su postala toliko popularna da su je tražili i za još nekoliko nastavaka gdje oponaša Emily. Bez obzira na sve uvrede, sigurni smo kako ova serija ne bi bila planetarno popularna da Emily, kao glavni lik, nije toliko iritantna zato možemo samo reći da nas ipak zanima što će se točno dogoditi u trećoj sezoni jer je kraj druge sezone otkrio da će se zasigurno snimati i treća!

Pogledajte još:

Daniel Radcliffe i Emma Watson otkrili tko su im bile tajne simpatije na snimanjima Harryja Pottera

Ubaci se u božićni duh: 15 romantičnih božićnih filmova baš za cure

Serije koje su popularne, ali su zapravo užas: Ljudi kažu da se oko ovih 8 diže prašina bez razloga

ismijavanje serije Druga sezona tiktok emily in paris

Još vijesti