Outer Banks i Bridgerton

Ušli smo u novu godinu prije mjesec dana, a to znači i puno novih filmova i serija koji trebaju izaći i kojima se možemo veseliti. Ove se godine vraća puno serija s novim sezonama, a ovo su one koje bi te mogle zanimati.

Ako nešto ne volimo, onda je to kada saznamo da neka serija koja nam je dobra neće imati više sezona. E pa s ovima to nije slučaj! Sve su ove serije za sada dobile nove sezone koje izlaze kroz 2024. godinu. Za neke se već zna i točan datum kada će doći nova sezona, a za neke se za sada samo nagađa. Imat ćemo toliko toga za gledati ove godine, a sigurno će kroz godinu biti najavljeno još nekih novih izlazaka serija za koje se sada još ne zna. Koje sve serije dobivaju nove sezone? Baci oko na popis u nastavku i vidi je li na njemu i tvoja omiljena serija.

Bridgerton

Vjerojatno si već čula, ali da, potvrđeno je da ove godine dobivamo novu sezonu serije „Bridgerton“. Ovog će puta u fokusu biti ljubavna priča između Colina Bridgertona i Penelope Featherington. Prvi dio nove sezone dolazi 16. svibnja, a drugi dio 13. lipnja.

Squid Game

U drugom dijelu 2024. dolazi NAPOKON i druga sezona jedne od najpopularnijih Netflixovih serija svih vremena. Trebalo je na nju čekati samo par godina i nadamo se da će se isplatiti. Ne zna se točan datum kada će doći, ali ove godine ju možeš očekivati.

Filmovi na Netflixu Što sve zanimljivo dolazi na Netflix u veljači? Izdvajamo ti 12 naslova koje se isplati pogledati

Young Sheldon

Ovo je i dobra i loša vijest. Ove godine u veljači, točnije 15. veljače, stiže nova, sedma sezona serije. Ono što je loša vijest je da je to istovremeno i zadnja sezona. Nema dalje. Ipak, najavljeno je da će snimati spin off u kojem će glavni lik biti Georgie.

House of the Dragon

Nije službeno potvrđeno, ali neslužbeno se priča da bi druga sezona trebala stići u kolovozu ove godine! Serija je po izlasku uhvatila veliku pažnju javnosti, a hoće li sezona broj dva opravdati hype? Vidjet ćemo!

The Umbrella Academy

Jednaka situacija kao s „Young Sheldonom“ je i s ovom serijom. Iako dolazi nova sezona, to je gorko-slatko jer je to ujedno i zadnja. Ne zna se još točan datum kada će doći, ali Netflix je potvrdio da stiže u 2024. godini.

Romantični filmovi Romantični filmovi koje jedva čekamo: 8 slatkih girly filmova koji izlaze u 2024. godini

Emily in Paris

Netflix je najavio da će „Emily in Paris“ stići ove godine. Nisu dali konkretan datum, ali uskoro bi i to trebali. Iako je ranije zvučalo nemoguće da nova sezona stigne ove godine, izgleda da bi se to ipak moglo dogoditi. Držimo fige!

Outer Banks

Trebala je izaći još prošle godine, ali kada je to propalo, najavljeno je da četvrta sezona stiže ove godine. Netflix bi ovih dana trebao objaviti točne datume izlaska svih ovih serija, uključujući i ovu.

The Kardshians

Nova sezona „The Kardashians“ reality serije bi trebala stići nekada između travnja i svibnja ove godine. Svake godine izlazi po jedna sezona, a najavljeno je da ih stiže još.

Heartstopper

Postoje dobre šanse i da će se ove godine dogoditi treća sezona „Heartstoppera“. Nick i Charlie bi se trebali vratiti, samo se još ne zna točan datum kada.

Elite

Ne zna se kada, ali u 2024. godini dolazi i 8. sezona španjolske teen serije „Elite“. Kao što je slučaj i s nekim ranije spomenutim serijama, i ovdje je u pitanju posljednja sezona ikad. Nakon osme, „Elite“ je došao do kraja.


serije nove sezone u 2024. godini popis serija serije koje dolaze ove godine emily in paris Bridgerton Heartstopper Squid Game Netflix

Još vijesti