Slika nije pronađena

Kako bi bilo živjeti u nekom od njihovih stanova? Jako lijepo, ali i jako skupo. Stanovi od likova iz popularnih serija nalaze se na različitim lokacijama po New Yorku, a čak ako i Monicin stan ne izgleda kao da je na top lokaciji, evo koliko bi stvarno koštao.

Ovo su stanovi kojima se divimo i u kojima se uopće ne bismo bunili kada bi morali živjeti. Dok gledaš 'Tračericu' sigurno ti je prošlo glavom u nekom trenutku kako su stanovi u kojima žive glavni likovi predivni. Onaj od Blair Waldorf smješten na Upper East Sideu je posebno dojmljiv, ali i onaj u kojem živi Serena. Koliko bi ti trebalo novaca da živiš u takvom stanu? Ili u nekom malo prizemljenijem kakav je onaj u kojem stanuju Sheldon i Leonard u 'Teoriji velikog praska'?
Stan Blair Waldorf iz serije 'Gossip Girl' koji se nalazi na Upper East Sideu u New Yorku je na totalno elitnoj lokaciji, a kada bi u stvarnom životu htjeli kupiti takav stan trebalo bi vam oko 30 milijuna kuna. Sitnica! Ovo je jedan od najskupljih stanova na ovoj listi. Biti Blair Waldorf u stvarnom životu izgleda nije nešto što si možemo priuštiti.

Ostajemo još uvijek u istoj seriji. Serena van der Woodsen također ima stan u NY, ali ne na toliko skupoj lokaciji, a cijena takvog stana bila bi oko 10 milijuna kuna.
 

I Monica iz 'Prijatelja' također ima stan u New Yorku, ali ne na Upper East Sideu, pa smo pomislili da ima neku 'normalniju' cijenu, ali ne. Za ovakav stan trebalo bi vam oko 15 milijuna kuna. Iako se čini kao da je smješten negdje ne toliko u centru New Yorka i da nije toliko velik, i dalje je cijena bombastična. Stanarina za jedan mjesec u ovakvom stanu na ovakvoj lokaciji bila bi oko 48k kuna.

Kupiti luksuzni stan u New Yorku izgleda nije nešto što će si itko od nas moći priuštiti. A koliko bi koštala stanarina za stan u kakvom žive dečki iz 'Teorije velikog praska'? S obzirom na to na kojoj je lokaciji i koliko je velik, za dvosobni stan u kakvom žive Sheldon i Leonard trebalo bi mjesečno platiti oko 16k kuna.

Još jedan popularan stan je onaj iz serije 'Sex and the City' u kojem živi Carrie. Stanarina za jedan takav stan bila bi oko 20k kuna.

Foto: Imdb/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Nova serija sa zvijezdom iz '13 razloga' u glavnoj ulozi! Svi pričaju o njoj - trebaš li ju pogledati?

'Prijatelji' su u originalu trebali imati samo 4 glavna lika! Dvoje iz svima poznate postave skoro je otpalo

Realnost vs. serije: Šest stvari koje se u krimi serijama i filmovima uvijek prikazuju skroz pogrešno

New York prijatelji Cijena serija stanovi likovi stanarina gossip girl teorija velikog praska

Još vijesti