Slika nije pronađena
Da, dobro si pročitao/la. Sad je i službeno – Riverdale ide dalje! Mi nismo nimalo iznenađeni jer Riverdale jednostavno obožavamo, a i trenutno je jedna od najomiljenih tinejdžerskih serija u svijetu. Archie, Betty, Veronica, Jughead i njihova simpa srednjoškolska ekipa osvojili su nas već od prve epizode, a njihove se avanture uskoro nastavljaju - još zanimljivije, još bolje i još napetije...

via GIPHY


Sad kad je druga sezona završila, bilo je zsamo pitanje vremena kada će se ekipa ponovno okupiti i nastaviti gdje je stala.

Treća sezona tvoje omiljene serije navodno bi se trebala početi prikazivati već 10. listopada, a kako se šuška redatelji su napravili neke promjene. Sam ton i žanr serije trebao bi izgledati nešto drugačije, a po tome što je dosad poznato, u seriji će biti manje ubojstava, dok će sama radnja biti više usredotočena na odnose između glavnih glumaca i njihovih školskih frendova. Zvuči nam itekako zanimljivo!Treća sezona Riverdalea tako bi se mogla vratiti tjedan dana ranije nego lani, ali ni to nije sve. Trebala bi imati i jednu epizodu više (njih čak 23!!!). Ti ćeš seriju moći pratiti preko Netflixa ili nekog drugog streama.

via GIPHY


Foto: Profimedia/Giphy/Instagram

D.Š.

Pročitajte još:

Tvoja omiljena 'Plavuša s Harvarda' se vraća – Reese Witherspoon uskoro opet u ulozi Elle Woods

Film godine ujedno je i najstrašniji nakon 'Egzorcista' – MUST WATCH za fanove dobrog horora!

Prva hrvatska zvijezda – 'da nisam glazbenica, bila bih Leonard iz Teorije velikog praska'

serija nova sezona riverdale

Još vijesti