Slika nije pronađena

Od trenutka kada je 2017. godine krenulo emitiranje serije 'Riverdale', svi su ostali oduševljeni i navukli se. Kako i ne bi, serija je puna misterija i neočekivanih obrata, uvijek želiš znati što će biti dalje.

Kod većine filmova i serija je slučaj da glumci glume likove koji su negdje približno njihovih godina, ali nekada se nađu i u ulozi puno mlađeg ili starijeg lika. Najveća razlika između godina likova i glumaca je u onim filmovima gdje se radi o srednjim školama. Isto je i sa serijom 'Riverdale'. Glavni glumci su u ulogama srednjoškolaca, a u stvarnom životu su neki od njih davno davno završili srednju. Izgledaju mlado, ali koliko su stvarno mladi? Neki su puno stariji nego što bi fanovi očekivali.

KJ Apa


Archie Andrews je trenutno u 'Riverdaleu' zadnja godina srednje škole, što bi značilo da ima negdje oko 18 godina. U stvarnosti, KJ ima 22 godine, što i nije toliko velika razlika.

Lili Reinhart


Betty Cooper, kao i Archie i cijela njihova ekipa, u seriji je srednjoškolka koja uskoro upisuje fakultet. Dok tamo ima otprilike 18 godina, u stvarnosti ima 23. Nije ni ovo toliko velika razlika, ali samo čekaj, postaje sve bolje.

Cole Sprouse


Koliko bi godina dali Coleu? Ne baš 18 koliko ima Jughead Jones kojeg glumi u seriji, ali sigurno ne bi rekli ni da ima puno više. E pa, iznenađenje! Cole ima 27 godina, što ga čini gotovo 10 godina starijim od lika kojeg glumi. WOW, ne bi nikad rekli.

Camila Mendes


Camila u stvarnom životu ima 25 godina, 'maaalo' je starija od Veronice Lodge koju glumi.

Ashleigh Murray


Fanovi bi sada mogli ostati još malo više šokirani. Josie McCoy koja je u vrijeme dok je njezin lik bio u seriji imala 16-17 godina, u stvarnosti ima 32  godine. Izgleda toliko mladoliko da bi mogla svakog zavarati.

Madelaine Petsch


Koliko Cheryl Blossom ima godina? To je malo misterij, jer iako je ista godina u školi kao i ostali, zna se da je njen brat Jason Blossom bio stariji od Archieja, a Jason i Cheryl su blizanci. No, recimo da ima oko 19 maksimalno, glumica Madelaine je nešto starija, ima 25 godina.

Casey Cott


Kevin Keller završava srednju školu kao i svi ostali, ali glumac je srednju davno završio. Puno je stariji od lika kojeg glumi, gotovo 10 godina kao i Cole. Casey ima 27 godina.

Charles Melton


I ovo bi mogao biti još jedan mali šok. Reggie Mantle je srednjoškolac, ali Charles je puno stariji, ima čak 29 godina.

Vanessa Morgan


Toni Topaz je tinejdžer, a u stvarnom životu, glumica Vanessa Morgan također spada u grupu onih malo starijih, ima 27 godina.

Bi li ikada ovim glumcima dali toliko godina koliko u stvarnosti imaju? Toliko smo navikli gledati ih kao srednjoškolce da je teško povjerovati da su neki od njih skoro u 30-ima.


Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

Glavni glumci iz Riverdalea predviđaju: Kada serija treba završiti i što bi se moglo dalje događati

Teorija fanova da je 'Riverdale' samo u Jugheadovoj glavi zapravo ima smisla! Otkrij zašto...

godine likovi koje glume serija glumci riverdale

Još vijesti