Slika nije pronađena

Toliko promjena se sprema u ovoj seriji, a fanovima se neće svidjeti. Nakon što je sve gledatelje uzdrmala vijest da je jedan od glavnih likova mrtav, sada su dva glumca najavila da ih više nećemo gledati u ovoj seriji.

Zadnja epizoda Riverdalea bila je teška za fanove, jer na kraju epizode je napokon otkrivena istina koje su se svi bojali – da je Jughead mrtav. Odmah su krenula nagađanja fanova znači li to da Cole Sprouse napušta seriju u potpunosti ili? Iako se još ne zna točna informacija odlazi li Jughead zauvijek iz serije ili ne, zna se da druga dva lika sigurno odlaze. Već na kraju ove sezone, Riverdale gubi dvije zvijezde koje su tu bile od početka. Nismo ih viđali baš u svakoj epizodi, ali su nam postali dragi. Glumci Skeet Ulrich i Marisol Nichols, ili poznatiji kao FP Jones i Hermione Lodge. Skeet Ulrich je za TVLine izjavio: 'Nevjerojatno sam zahvalan za prijateljstva koja sam stvorio na snimanjima Riverdalea i falit će mi viđati ih sve na dnevnoj bazi. Ponosan sam jer sam bio dio tako talentirane grupe ljudi, ispred i iza kamere. Ali, odlučio sam da je vrijeme da nastavim dalje i istražim druge kreativne mogućnosti koje se nude'.


Osim njega, i Marisol Nichols, koju smo gledali kao Hermione Lodge, Veronicinu mamu, priznala je da će joj snimanja Riverdalea ostati u dobrom sjećanju i da se super zabavljala na setovima. Iako joj je ovo iskustvo bilo nevjerojatno, spremna je za nova poglavlja u svojoj karijeri i želi vidjeti što joj budućnost nosi.


Kako će se njihovi odlasci uklopiti u sadržaj serije? Još se ne zna.

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Istina je! Najgore predviđanje o Riverdaleu se ostvarilo i serija više nikada neće biti ista

Riverdale: Koliko godina imaju glumci IRL vs. koliko likovi koje glume u seriji – šokirat ćeš se!

Teorija fanova da je 'Riverdale' samo u Jugheadovoj glavi zapravo ima smisla! Otkrij zašto...

Odlazak serija glumci likovi riverdale

Još vijesti