Slika nije pronađena

Ljubitelji horrora imaju novu mini seriju za pogledati. Izašla je ovih dana na Netflixu, a pozitivni komentari ne prestaju dolaziti sa svih strana. Iako se radi o indijskoj seriji, nemoj da te to obeshrabri, vrijedi pogledati.

Indijski horror misterij 'Typewriter' došao je na Netflix! Ako još uvijek niste čuli za ovu novu mini seriju, sada je vrijeme. Društvene mreže bruje od oduševljenja zbog ove strašne priče o ukletoj kući i misterijama koje kruže oko nje. Prije nego što uroniš u seriju, evo nekoliko stvari o njoj koje će te samo još više zainteresirati da čim prije kreneš gledati.


Mini serija se sastoji od 5 epizoda, a u središtu radnje su tri dječaka koji žive u gradu Goa u Indiji. Oni se odluče krenuti u misiju u ukletu kuću koja im se nalazi u susjedstvu kako bi uhvatili duha koji tamo živi. Prije nego što uspiju krenuti sa svojim naumom, u kuću se useli nova obitelj. I kao što možete očekivati, stvari se krenu događati. Kroz epizode situacija u kući je sve gora i gora. Prije nego se radnja i likovi vrate u sadašnjost, prikazuje se stariji čovjek kako piše na pisaćoj mašini knjigu, kada dolazi njegova unuka Jenny sva uplašena govoreći da može čuti duha kako plače u njenoj sobi. Kao svaki brižan djed, odlazi s njom u sobu vidjeti što se događa i tada nalazi pravu svoju unuku ispod kreveta.

Ljudi koji su pogledali seriju su se dobro isprepadali.I pokazali svoje oduševljenje.


A neki su otkrili da im je bilo strašno seriju gledati i po danu.


Ne čudi da fanovi već traže od Netflixa i drugu sezonu, a hoće li do toga stvarno i doći, za sada se ne zna.

Foto: Imdb/ Twitter/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Napolitanke i Domaćice na Netflixu - poznata serija scenom u novoj sezoni oduševila Hrvate!

Srljanje u labirint života, ljubav i tajne veze! Pogledajte teaser za mini seriju 'U traganju za Alaskom'

Saznaj zašto su 'Prijatelji' serija koju jednostavno ne možeš prestati gledati!

serija typewriter misterij horor duhovi triler Netflix Mini-serija