Slika nije pronađena

Razne smo detalje zapamtili i zapazili dok smo po već tko zna koji put gledali sezone 'Prijatelja', ali ovaj jedan gotovo nitko nije primijetio. Sada je jedan fan otkrio i svi su u blagom šoku kako im to nikada nije upalo u oko, tj. u uho.

Kada ovo jednom otkriješ, više to nećeš moći ne primjećivati svaki put kada ćeš gledati seriju 'Prijatelji'. Jedan je fan na TikToku istaknuo nešto o Rachel, liku kojeg glumi Jennifer Aniston i taj je video postao viralan – jer gotovo nitko drugi to nije primijetio! S obzirom na to koliko smo puta pogledali ovu seriju, ne možemo vjerovati kako nam je promaklo. Radi se o govornom tiku koji više nećeš moći ne čuti. Sljedeći put kada ćeš gledati 'Prijatelje' samo ćeš slušati koliko će puta Rachel ovo napraviti.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

original sound - cts.trphe

Na početku gotovo svake izjave, kada krene nešto govoriti, pročisti grlo. I tako stalno. Stalno! Neki ovo nisu primijetili sve do sada, drugi jesu i smatraju taj tik simpatičnim, dapače, nečime što karakterizira Rachel. Drugi su bili uvjereni kako je to dio glume kada je u nekoj neugodnoj situaciji da to dodatno naglasi. Nigdje ne postoji službeno objašnjenje zašto je to radila, niti je li to bilo u scenariju ili ne.

Oni koji ovo do sada nisu primijetili pisali su u komentarima kako seriju više nikada neće moći gledati na isti način jer će se sljedeći put samo koncentrirati na to kako Rachel priča. Nekima je ovo iritantno kada su jednom primijetili, a drugima nije. Sve ovisi o tome koliko kome smetaju ovakve sitnice. Ali je itekako zanimljivo da nešto što se toliko ponavlja kroz seriju nismo primijetili!

Pogledajte još:

Savjeti o vezama i dejtanju koje smo naučili od 'Prijatelja'! Ovih 6 moraš znati prije nego uđeš u vezu

Stan od Blair Waldorf ili onaj od Monice iz 'Prijatelja'? Koliko bi koštalo stvarno živjeti u njima

'Prijatelji' su u originalu trebali imati samo 4 glavna lika! Dvoje iz svima poznate postave skoro je otpalo

prijatelji jennifere aniston serija rachel tik

Još vijesti