Rachel iz Prijatelja

Što više puta gledaš neku seriju ili film, to ćeš svaki sljedeći put vjerojatno uhvatiti nešto novo što nisi uhvatila prije. Pažnju će ti hvatati detalji koji su ti promaknuli kada si gledala prvi put.

Neki ljudi stvarno imaju dobar vid! Koliko god puta gledali seriju „Prijatelji“, nikada ne bismo uhvatili detalje koji nekima zapnu za oko. Serije je izašla sada već davno, ali i dalje ju svi gledaju iznova i iznova. Toliko je dobra. Sa svakim novim gledanjem i s novim parom friških očiju, gledatelji uočavaju neke detalje koje sve ove godine nitko nije uhvatio.

Prijatelji Životne lekcije koje možeš pokupiti iz „Prijatelja“: 10 situacija kada su nas kroz smijeh nečemu i naučili

Jedan je gledatelj sada u jednoj epizodi uočio nešto neobično s Rachel. Umjesto Jennifer Aniston koja ju glumi, u jednoj sceni se pojavljuje drugačije Rachel, ona koju ne glumi Jen. Lik koji se pojavi u kadru nije nitko od likove koje znamo iz serije, a po priči, to bi trebala biti Rachel. Uvjeri se sama!

 

 

Radi se o epizodi u devetoj sezoni u kojoj Rachel dotrči kod Monice da bi rekla Joeyju da ima audiciju s Leonardom Hayesom. Njih troje tu pričaju o reklami u kojoj je Leonardo glumio s majmunom. I tu, prije nego Joey sjedne, vidi se neka druga osoba koja bi trebala biti Rachel. I to nije jedina epizoda. Uhvatio je ovu čudnu Rachel i u još jednoj epizodi, točnije u četvrtoj epizodi devete sezone. Radi se o zamjeni Jennifer Aniston, ali koja je u ovim slučajevima slučajno malo previše otišla u kadar. Očito su mislili da nema veze jer „tko će to primijetiti?“. E pa, oštro oko gledatelja, nakon skoro 20 godina od izlaska zadnje sezone serije, ipak je primijetilo.

Kako su izgledali glumci iz „Prijatelja“ u prvim epizodama serije vs. kako izgledaju danas 29 godina kasnije Prijatelji Matt LeBlanc PRIJE Matt LeBlanc SADA +9 David Schwimmer PRIJE

prijatelji serija gaf zanimljivosti greška u prijateljima uhvatili gledatelji detalj iz prijatelja rachel Serija Prijatelji

Još vijesti