Slika nije pronađena

Ako vam je ponestalo stvari za gledanje na Netflixu, što je gotovo nemoguće, evo još jednog filma koji ćete dodati na svoj popis - 'Malibu Rescue: The Movie'.

'Malibu Rescue: The Movie' je novi Netflix film o skupini ambicioznih spasilaca koji se natječu za najbolji toranj na plaži Malibu. Neke od tinejdžera u grupi glume neka poznata lica. Breannu Yde i Ricarda Hurtada, možete prepoznati iz Nickelodeonove serije 'School of Rock'. Ovaj teen film već je dostupan za gledanje, ali avantura tu ne staje. Samo nekoliko tjedana nakon premijere filma, Netflix je izbacio 'Malibu Rescue: The Series' kao nastavak filma. Zato se pripremite na neograničenu ljetnu zabavu.

via GIPHY


Sva sreća Netflix je objavio novi trailer za nadolazeću TV seriju i čini se da će novi Malibu Junior spasioci ući u neke lude situacije dok pokušavaju održati plažu sigurnom i nastavljaju se boriti protiv Gavina. Pogledajte trailer u nastavku...


Ova Netflix komedija radi se o dječaku po imenu Tyler, koji upadne u probleme i tada je prisiljen provesti svoje ljetne praznike trenirajući u juniorskom spasilačkom programu. U filmu, Tyler i drugi ambiciozni spasioci bore se protiv lokalne snobovske grupice tinejdžera kako bi došli do najboljeg tornja na plaži u Malibu Beachu. Serija će i dalje pratiti avanture grupe i njihove živote na plaži. Netflix je objavio službeni trailer, tako da imate priliku odmah upoznati likove i vidjeti neke od avantura u koje će ući na plaži:


Foto: IMDb/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Jedna od najpopularnijih komičnih TV serija došla je do svog kraja – danas izlazi zadnja epizoda

Na Netflix dolazi nova napeta serija! Tinejdžeri se probude u svijetu gdje nema odraslih... i kreću problemi

Otkrivamo vam 10 nedoumica vezano uz seriju 'Prijatelji' – sad konačno možete mirno spavati!

trailer malibu rescue serija spasioci teen film

Još vijesti