Slika nije pronađena

Netflix je otkrio kakve ima planove za jednu od njihovih trenutno najpopularnijih serija. Svi pričaju o 'Emily in Paris'. Ne uvijek baš najbolje, ali je definitivno u centru pažnje. Sada znamo kakva joj je sudbina.

Čini se kao da nitko ne voli Emily. Svi samo pričaju o tome koliko je serija loša i dosadna, ali je i cijelo vrijeme na Netflixu u top 10 najgledanijih serija. Koliko ju god htjeli mrziti, izgleda da sve zanima o čemu to svi pričaju. I prije nego što shvatiš, navučeš se na nju i pogledaš ju u jednom dahu. Netflix je otkrio da iako svi hejtaju ovu seriju, ona ide dalje! Nakon druge sezone još kraj nije niti blizu. Dapače, najavili su da će sigurno imati još barem 2 sezone.

Iako je posljednja sezona došla 22. prosinca, prije manje od mjesec dana, izgleda da se pokazala dovoljno velikom hitom da ide dalje. Za neke odlična vijest, za druge baš i ne. Ipak, činjenica je da je prvu sezonu serije u mjesec dana pogledalo preko 58 milijuna ljudi! Sigurno niti druga sezona nije puno lošije prošla kada se već najavljuju dvije nove. Fanovi se imaju čemu veseliti. Kada će sljedeća sezona doći, za sada Netflix još uvijek nije otkrio.

Pogledajte još:

Svi opet ismijavaju 'Emily In Paris', a tek nedavno je izašla druga sezona ove popularne serije

'Emily in Paris' opet na udaru kritika – ovaj put je to zbog uvredljivog prikaza Ukrajinaca

Filmovi za koje se pretpostavlja da su ih baš svi pogledali – koliko ih ti imaš odgledanih?

serija nove sezone Netflix emily in paris

Još vijesti