Slika nije pronađena

Za neke su serije i filmove zbog korona virusa samo pomaknuta buduća snimanja, ali i dalje će doći, dok neke druge nisu imale toliko sreće i sada su otkazane. I nitko zbog toga nije sretan jer radi se o dvije nove serije koje su zainteresirale gledatelje.

Kao da 2020. godina nije već do sada donijela dovoljno loših vijesti, taj se niz nastavlja i izgleda ne planira stati. Fanovi dvije popularne Netflixove serije ostat će tužni jer iako su najavljene nove sezone, izgleda da ipak ništa od njih. Radi se o serijama 'The Society' i 'I Am Not Okay With This'. Obje su serije nove, prve su sezone izašle prošle godine, a to je bilo dovoljno da osvoje gledatelje. Čak je bilo najavljeno da idu dalje jer ima dovoljno interesa od strane gledatelja, ali zahvaljujući koroni, to se sada promijenilo. Netflix je najavio da obje serije – otkazuje.

Od obje su serije prve sezone završile napeto i sve nas je zanimalo što će se događati dalje. Izgleda da ipak nikada nećemo saznati. Glumcima je žao, a Kathryn Newton iz 'The Societyja' otkrila je da ovo stvarno nije očekivala jer je već scenarij za novu sezonu bio napisan. Fanovi su također tužni i ne mogu vjerovati da je Netflix otkazao nove sezone i nisu ga štedjeli u svojim komentarima na ovu vijest.

Jeste li gledali neku od ovih serija i nestrpljivo iščekivali novu sezonu?

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

TOP LISTA: Najbolje teen serije od 2010. do danas - koja je bila najbolja serije svake od tih godina?

Tajne 'iza scene' sa snimanja 'Riverdalea': Glumci su otkrili 13 tajnih pikanterija i zanimljivosti

Nova serija sa zvijezdom iz '13 razloga' u glavnoj ulozi! Svi pričaju o njoj - trebaš li ju pogledati?

serija the society otkazano i am not okay with this korona. nova sezona Netflix

Još vijesti