Slika nije pronađena

Od tvoraca najpopularnijih turskih serija dolazi nam priča o dva brata povezanih krvlju i razdvojenih ljubavlju. Zvijezda najgledanijih turskih serija, Kivanc Tatlitug, povest će gledatelje na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u novoj hit seriji – 'Nebo i zemlja'

Poznata producentska kuća „Ay Yapim“ prepoznala je uspjeh u uzbudljivoj priči o braći potpunih suprotnosti koje privlači ista sila, ljubav prema fatalnoj djevojci, koja je djelomično temeljena na romanu Irwina Shawa „Rich man, poor man“.

Nova turska serija Nebo i zemlja, jedna od najpopularnijih ostvarenja u Turskoj, nastavit će se emitirati u terminu od nedjelje do četvrtka u 20 sati, odnosno petkom u 21 sat.

SADRŽAJ I EPIZODE

Četvrtak 28.03., Epizoda 8.

Džemre ispituje Kuzeya zbog čega su mu roditelji dopustili da odsluži kaznu umjesto Guzeya, koji je ionako skrivio nesreću. Guney je uvjeren da neće moći vratiti Džemrino povjerenje i nevoljko prizna Banu da njih dvoje više nisu zajedno. Ali moli Kuzeya da se primiri i prestane boksati na ilegalnim mečevima. Međutim, Kuzey pod svaku cijenu želi pronaći Ferhata i osvetiti mu se za sve rane i boli koje mu je uzrokovao u zatvoru!

Petak 29.03., Epizoda 9.

Kuzey prepozna Ferhata na cesti i uzaludno ga pokušava sustići. Tekinoglui su pristali preseliti pekarnicu na novu lokaciju, iako još nisu pronašli novi stan. Guney zamoli majku da preda Kuzeyu novac koji je godinama štedio jer, osim što ima grižnju svijesti, želi da se Kuzey napokon zaposli. Međutim, Kuzey  odlazi opet boksati u nadi da će tako doći do novih informacija o Ferhatu. Džemre je sretna što je izabrana za novo zaštitno lice reklamne kampanje Barišove tvrtke.

Nedjelja 31.03., Epizoda 10.

Kuzey ponovno završi u bolnici nakon što vidi Ferhata sa svojim ocem! Ubrzo i Kuzey i Sami doznaju zastrašujuću istinu – Sami je s Ferhatom imao dogovor da mu čuva sina u zatvoru, ali je Ferhat činio sve suprotno i nanio mu neizbrisivu bol koju će još godinama trpjeti! Samija muči što se pouzdao u krivog čovjeka te se odluči sam osvetiti Ferhatu! Gulfem hrabri kćer i moli je da prestane misliti na Guneya, a Banu se viđa s Džanom.


>> Pročitaj sadržaj još nekoliko epizoda

Tekst/foto: Rtl.hr

Provjeri još:

Sila serija - sadržaj i epizode

Sulejman Veličanstveni - sadržaj i epizode

Larin izbor - sadržaj i epizode

serije Turske sapunice sadržaj

Još vijesti