Slika nije pronađena

Oko ove je serije nastala totalna ludnica. Svi pričaju o njoj, svi ju gledaju/žele pogledati, cijeli svijet je zahvaćen hypom... Je li to opravdano ili ne, ovisi o ukusima, ali brojke pokazuju svoje.

Netflix još jednom razvaljuje kada su u pitanju serije. Pronašao je recept za uspjeh, a sada je to još jednom i dokazao. Serija koju su nedavno objavili obara sve rekorde gledanosti. Od trenutka kada je 'The Witcher' došao na Netflix, svijet ne prestaje pričati o njemu. Iako ga neki ne vole, drugi ga obožavaju, ali svi ga gledaju. Bilo da je netko ljubitelji ili ne ovog fantasy/ avanturističkog/ dramatičnog žanra, sigurno će, ako već nije, pokleknuti i ići provjeriti oko čega tolika strka i pogledati barem koju epizodu 'The Witchera'.

Serija nastala po serijalu knjiga poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog, najtraženija je serija na svijetu. Brojke pokazuju da ju je u samo jednom tjednu u SAD-u pogledalo oko 127 milijuna ljudi. Do tih je podataka došla kompanija Parrot Analytics koja istražuje serije i njihove gledatelje po nekoliko ključnih točaka. Istražuju koliko se gledatelji mogu povezati s nekom serijom ili emisijom tako da gledaju sve – od običnog lajkanja sadržaja do preuzimanja i emitiranja epizoda. Zašto je 'The Witcher' imao takav uspjeh? Jedan od predstavnika Parrot Analyticsa došao je do zaključka da serije kojima odmah izađe cijela sezona, koju onda gledatelji mogu binđati, osvajaju gledatelje.


Kritičari nisu bili duševljeni ovom serijom, dobila je prilično loše ocjene, ali gledatelji se s time ne slažu.


M.T.

Pogledajte još:

Dečko vidi djevojku, zaljubi se – i kreće nevolja! Nova sezona serije 'You' je došla i ljudi su oduševljeni

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

Full smo nestrpljivi! Donosimo vam mali sneak peek u cool serije koje vas očekuju na Netflixu i to ubrzo

serija the witcher Popularno Netflix

Još vijesti