Slika nije pronađena

Serija 'Kako sam upoznao vašu majku' doživjela je ogromnu popularnost, a kada je završila mnogi su žalili jer avanture ove ekipe mogli bi gledati još godinama prije nego dosadi. Sada stiže nastavak serije, u malo drugačijoj verziji – i zvuči odlično.

Potvrđeno je da stiže novi nastavak ovog poznatog sitcoma, samo ovog puta pod drugim nazivom – 'Kako sam upoznala vašeg oca'. Bit će to priča u čijem će središtu biti Sophie, koja će svom sinu pričati priču o tome kako je upoznala njegovog oca. Zna se već i koja će glumica igrati glavnu ulogu i bit će to Hillary Duff.

Serija će prikazivati Sophie i njene prijatelje te njihovo snalaženje kroz svijet dejtanja, ljubavi i veza u moderno doba i kroz dejting aplikacije. Hillary Duff je oduševljena ulogom i izuzetno ponosna što su baš nju odabrali jer je i sama ogroman fan serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Svjesna je koliko je velika odgovornost na njoj i da to mora odglumiti što bolje jer fanovi očekuju puno.

Još se ne zna hoće li ovaj novi nastavak biti ikako povezan s originalom niti hoćemo li vidjeti koga od starih i poznatih nam likova. Serija će se prikazivati na Hulu, a na njenom će scenariju raditi isti ljudi koji su bili i na originalnoj seriji.

Pogledajte još:

Najavljeno je da će se snimati još nastavaka filma 'After' – ali radnja će biti malo drugačija

Nominirani filmovi za ovogodišnje Oscare u glavnoj kategoriji: Ovih 8 su najbolji od najboljih!

Iako je trebao biti kraj ipak nije: 'To All the Boys' serijal se izgleda nastavlja – evo što nas čeka

Nastavak kako sam upoznala vašeg oca serija kako sam upoznao vašu majku

Još vijesti