Ekipa iz serije

„Kako sam upoznao vašu majku," jedna je od najomiljenijih televizijskih serija koja je preplavila i osvojila srca publike diljem svijeta. No, jesmo li zaista shvatili svaki detalj priče koju nam je Ted Mosby ispričao? Obožavatelji serije došli su s nekim fascinantnim teorijama zavjere koje bi mogle izmijeniti našu percepciju.

1. Ted nije bio oženjen
Jedna od teorija koja se pojavila među fanovima sugerira da Ted nikada ne spominje majku kao svoju „ženu", već uvijek kao „vašu majku". Ovo je dovelo do spekulacija da su Ted i ona možda razvedeni. Majka nije bila razvedena od Teda, ali je zapravo preminula prije događaja u suvremenom pripovijedanju. Ipak, smatramo da su teorije djelomično točne!

2. Dvojnici predstavljaju želje
Kao što znaš, dvojnici nisu stvarni. Stoga, dvojnici ekipe nisu doslovno stvarni, već vizualne reprezentacije njihovih želja. Robin je muški Robin kakvog je njezin otac želio. Meksički Ted je muževnija i samopouzdanija verzija Teda. Marshall s brkovima ima brkove koje Marshall ne može uzgojiti. Striptizeta Lily predstavlja Lilyjinu želju da pobjegne od odgovornosti majčinstva. I naravno, ginekolog Barney može istraživati žene cijeli dan svaki dan.

via GIPHY

3. Barney zapravo nije zavodnik
U posljednjoj epizodi saznajemo da Ted još uvijek pati za Robin, čak i nakon smrti svoje supruge. To je potaknulo neke gledatelje na zanimljivu pretpostavku. Ted nije pouzdan pripovjedač. Što ako je lagao o tome da je Barney fatalni zavodnik kako bi njegovu konkurenciju učinio gorom nego što zapravo jest?

4. Barney je želio dijete
Postoji mogućnost da je Barney zapravo htio dijete. Ova teorija ovisi o pretpostavci da je Barney neplodan, što ima smisla ako se uzme u obzir s koliko žena je bio, a nije imao djece! Poput Robin, i on je naposljetku sazrio i shvatio da želi djecu, pa je tražio zatvoreno usvajanje kako ne bi morao upoznavati biološku majku. Ne želeći izgledati kao „mekušac" i održavati svoju reputaciju zavodnika, svima priča da je došlo do nesreće u jednoj  avanturi.

 via GIPHY

5. Barney i Marshall bili su najbolji prijatelji
Ted je nepouzdan pripovjedač, ali ponekad može biti i malo ohol. Tijekom cijele serije, Barney i Marshall se bore oko toga tko je Tedov pravi najbolji prijatelj. Što ako su Barney i Marshall zapravo bili pravi najbolji prijatelji, a Ted je bio ljubomoran i želio se prikazati važnijim i voljenijim nego što zapravo jest? Stoga, u njegovom osobnom prepričavanju događaja, čini sebe središtem pažnje.

Ovo su samo teorije zavjere, ali zanimljivo je promatrati seriju iz drugačije perspektive. Tko zna, možda je Tedovo sjećanje više povezano s njegovim emocijama i željama nego s činjenicama. Sada, kad znaš ove teorije, možeš gledati ponovno i razmatrati koliko je istine zapravo u Tedovoj priči.

Marcela Oroši Marcela nam je otkrila fora značenja iza svojih tetovaža, ludi trač koji je čula o sebi i svoju veliku želju

 

kako sam upoznao vašu majku Teorije Zavjere serija

Još vijesti