Slika nije pronađena

Ovo mu je treći studijski album, originalnog naslova 'Shawn Mendes'. Od danas, 25. svibnja, je dostupan diljem svijeta putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa na ovom linku.

 


Novi album nasljeđuje prethodnike 'Illuminate', iz 2016. godine i prvijenac 'Handwritten' iz 2014. godine, koji su ostvarili multiplatinaste naklade diljem svijeta, a singlovi su se našli u raznim Top 10 chartovima, što uključuje i #1 hit 'There's Nothing Holdin’ Me Back'! Oba albuma su se našla i na #1 Billboard Top 200 listi albuma.

Novo izdanje je do sada predstavljeno kroz pjesme 'Where Were You In the Morning?', 'Youth', 'Lost In Japan', zamijećenom 'In My Blood' te 'Nervous', koju autorski potpisuje Julia Michaels.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on


Uz spomenutu Juliju, Shawn je na novom albumu surađivao s nizom zvučnih glazbenih imena, – tako 'Fallin' All In You' supotpisuje Ed Sheeran, za dio teksta pjesme 'Particular Taste' zaslužan je Ryan Tedder, dok je u 'Like To Be You' gitarsku dionicu odsvirao John Mayer, također zaslužan i za produkciju te pjesme.

Evo što je Shawn napisao na Twitteru o svojem novom albumu...


'Shawn Mendes' sadrži 14 pjesama ovim redom:

1. In My Blood
2. Nervous
3. Lost In Japan
4. Where Were You In The Morning?
5. Like To Be You (Ft. Julia Michaels)
6. Fallin' All In You
7. Particular Taste
8. Why
9. Because I Had You
10. Queen
11. Youth (ft. Khalid)
12. Mutual
13. Perfectly Wrong
14. When You’re Ready
.

Uz objavu novog studijskog albuma, najavio je i samostalnu turneju 'Shawn Mendes: The Tour', koju će započeti početkom ožujka sljedeće godine te će obuhvatiti 56 koncertnih datuma diljem Europe i Sjeverne Amerike. Prije te turneje, i u ovogodišnjim ljetnim mjesecima će održati nekolicinu festivalskih nastupa u Europi, SAD-u i Kanadi, a najbliže nama nastupit će 13. kolovoza na Sziget Festivalu. Više informacija pronađite na njegovoj službenoj stranici www.shawnmendesofficial.com.

Foto: Universal Music Croatia/Promo fotografija

M.Z. / PR


Provjeri još...

The Weeknd u novom albumu pjeva o svojim bivšima – jednu proglasio pobjednicom, drugu luzericom

Shawn Mendes se vraća na top ljestvice – izdao je himnu za sve u ljubavnim problemima

Uoči izlaska novog albuma – Ariana Grande otkrila svoje beauty trikove

novi album Shawn Mendes

Još vijesti