Slika nije pronađena

Pojedine pjesme slavnih cura nastale prije dvadeset godina su hitovi i danas, a ista stvar je i sa spotovima. Neki od njih su postali i dio pop kulture te ih uvijek volimo iznova gledati jer nas vraćaju u neka stara i bolja vremena.

Tijekom 90-ih godina tinejdžeri su gledali te spotove te pokušali imitirati sve pokrete pjevača i osjećali su se totalno cool i moćno. Tada, nije bilo YouTube-a i drugih video servisa te su se ti spotovi mogli vidjeti tek na televizijama poput MTV-ja ili emisijama poput Hit Depo-a.

Oni mlađi ne kuže o čemu se radi, ali takvu `nevinost` i ljepotu teško je doživjeti danas gledajući glazbene videe, stoga smo vam odlučili pokazati koji su to video spotovi tijekom devedesetih zaludjeli svijet:

Totalno `čudne` djevojke i njihova obleka iz spota No Scrubs


Sjajni topići na Beyonce...genijalno!Opasna Mariah Carey koja se tuče sa samom sobom, tko ne bi volio ovaj spotGwen Stefani i njen cool sportski grudnjak koji je bio totalni hit


Ma tko se ne bi sjećao ovih cura i njihovih stajlinga?


Natalie i njen ležerni `chic look`Brandy i Monica u ovom spotu pokazuju dva vrlo popularna `looka` među djevojkama tog vremenaBritney je postala totalna ikona nakon ovog spotaSrebrni bikini je proslavila Jennifer LopezMaskirni uzorak nije moderan tek sada u posljednje vrijemespotovi Devedesete video spotovi

Još vijesti