Slika nije pronađena
Kultni serijal glazbenih emisija 'MTV Unplugged' vraća se na istoimeni TV kanal i to koncertom Shawna Mendesa.

'MTV Unplugged' je emitiran na MTV kanalu od 1989. do 2009. godine s iznimnim uspjehom – najpoznatiji bendovi i glazbenici tamo su odsvirali uglavnom najbolje 'ogoljene' verzije svojih hitova i obrade. Od 2009. godine znatno se smanjila produkcija, a 2016. je Sean Atkins iz uprave televizije najavio povratak 'stare slave' i to u novoj sezoni, koja započinje koncertom Shawna Mendesa.Tamo su svojevremeno svirali Pear Jam, Nirvana, Alice in Chains, ali i Miley Cyrus, Katy Perry, Lil Wayne i Adele. To je mjesto gdje su glazbenici odsvirali svoje prve velike nastupe i dokazali svoje vokalne i instrumentalne mogućnosti.

Sada će isto morati i Shawn Mendes, koji je nedavno surađivao s Edom Sheeranom i nominiran je za najboljeg pop izvođača na ovogodišnjim VMA nagradama koje dodjeljuje MTV.

Kako navodi Veriety, Mendes je rekao: 'Ljudi dolaze na moje koncerte ne znajući što očekivati, a odlaze s osjećajem da su iskusili pravu pop-rock svirku. Mi sviramo cijelo vrijeme i dajemo se 100%. Bit će uzbudljivo sve to snimiti i tako predstaviti ljudima'.Imat ćemo ga priliku slušati 'uživo' 8. rujna na koncertu u Ace hotelu u Los Angelesu. Lokacije će se ubuduće mijenjati ovisno o izboru izvođača, a zasad su nepoznata imena ostalih izvođača koji će sudjelovati u serijalu.

Foto: Instagram/Getty

M.Z.

Pročitajte još:

Transgender je ‘in’ – što mislite o revolucionaroj odluci MTV-a?

Noah Cyrus rasturila na pozornici MTV nagrada – ‘Stay Together’ je novi hit

Može li romantičnije? Shawn Mendes i Camila Cabello pjevaju `Poljubi me´

koncert mtv unplugged Nagrade uzivo vma Ed Sheeran Shawn Mendes

Još vijesti