Slika nije pronađena

Sheeran nastupa u petak u moskovskoj areni Otkritie, pa je samo bilo logično da se njegov ogroman kip, dugačak skoro 10 metara, pojavi preko noći u moskovskom Parku Gorky.

Kip je opisan kao neobičan promotivni alat za Sheeranov predstojeći koncert u gradu ili zastrašujuća noćna mora za sve. Kip, u suradnji Yandex Music i Warner Music Russia, prikazuje Sheerana koji se zavodljivo naslanja na jednu ruku, nosi sunčane naočale i odjeven je u košulju prekrivenu grafitima i crvene kratke hlačice. Dodatna pažnja je posvećena detaljima što znači da su mnoge tetovaže Sheerana također naslikane na njegovog plastičnog dvojnika.Na Twitteru je jedan obožavatelj izrazio svoje veselje zbog kipa, pišući: 'Samo u slučaju da se Ed osjeća usamljeno u Rusiji, netko je ovo napravio u najvećem parku u Moskvi'.

via GIPHY


Zanimljivo, ovo nije prvi put da je Sheeran poslužio kao inspiracija za kip. Godine 2016. u Ipswichu, u blizini Sheeranovog rodnog grada Framlinghama, postavljen je kip svinje inspiriran Sheeranom u kariranoj košulji i s neurednom crvenom kosom. Nazvana je 'Ed Sheer-Ham' i statua je dobila podršku samog Sheerana. 'Doista sam uzbuđen što je skulptura od svinja napravljena u moju čast', rekao je u izjavi.

Foto: YouTube/ Giphy/ Pixabay

M.S.K.

Pogledajte još:

Ed Sheeran je uključio i nešto hrvatsko u svoj novi glazbeni spot! Krije li se kakvo značenje iza toga?

Konačno smo i to dočekali - Justin Bieber u suradnji s Ed Sheeranom izdaje novi singl!

Je li ovo najčudniji način privlačenja pozornosti ikad? Ed Sheeran i James Blunt uhvaćeni u seks pozi!

koncert Moskva promocija kip Ed Sheeran

Još vijesti