Slika nije pronađena

Ulaznice za prva dva dana najvećeg festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj i regiji - Ultra Europe - odsad su dostupne i u 24 Vip centra diljem Hrvatske.

Iako je njihova cijena nedavno porasla, Vipnet je, kao srebrni sponzor i službeni telekom operater, ljubiteljima vrhunske zabave osigurao uštedu od čak 115 kuna. Tako se ulaznice u Vip centrima do samog početka festivala mogu kupiti po posebnoj, nižoj cijeni od 460 kuna.

Svoj nastup na ovom ljetnom glazbenom spektaklu potvrdilo je više od 37 izvođača među kojima su Afrojack, Armin van Buuren, Avicii, Carl Cox, Chase and Status, Hardwell, Luciano i Marco Carola. Jedino europsko izdanje festivala ULTRA održat će se od 12. do 13. srpnja na Poljudu, dok će se ekskluzivni tulum održati 14. srpnja na plaži ispred hotela Amfora Grand Beach Resort na kojem će, između ostalih, nastupiti Steve Aoki i Erick Morillo.

Dosad je prodano više od 35.000 ulaznica, a očekuje se dolazak posjetitelja iz čak 75 zemalja svijeta. Za više informacija, posjetite www.ultraeurope.com.

PR članak

ultra europe Split party