Slika nije pronađena

Nakon što su Selena Gomez i Justin Bieber prekinuli bio je to kraj jedne ere – Jeleni ipak nije bilo suđeno i nakon brojnih svađa i prepiranja njih dvoje zaključili su da je bolje da se razdvoje. Naravno, postoje još uvijek oni koji misle da su njih dvoje savršeni jedno za drugo, ali #život.


Svi smo se odmah  vratili u 2013./2014. nakon što je u javnost procurila navodna pjesma na kojoj su zajedno radili Selena i Justin.


Pjesma  'Steal Our Love' pojavila se na  SoundCloudu, a možete je poslušati OVDJE. Navodno je snimljena  2013./2014, taman prije nego što su konačno prekinuli. Selena pjeva većinu pjesme, a u jednom joj se trenutku pridruži njezin tadašnji dečko. Ipak, njegov dio je samo neko mumljanje pa se pretpostavlja da pjesma nije završena i da njegov dio nije napisan do kraja.


Dakle, ne znamo tko je pustio pjesmu, ali prepoznajemo njihove glasove. Iako bi stvarno bilo super da njih dvoje snime pjesmu, znamo da je Selena nakon tog prekida imala težak životni period i možda je bolje neke stvari (i osobe) ostaviti u prošlosti.


Foto: Getty/ Instagram

I.I.

Pročitajte još:

[VIDEO] Ima li još netko tko misli da Marija Žeželj ne zna pjevati? Novim videom ušutkala sve hejtere

Jedva smo dočekali - Justin Bieber i David Guetta objavili novu pjesmu '2U'

Ljubav/mržnja/sreća/tuga - pjesme koje točno opisuju vaš odnos

pjesma Justin Bieber Selena Gomez

Još vijesti