Slika nije pronađena

Oko Božića i Nove godine obično se mnogo priča o darivanju i volontiranju i zapravo je to doba kada se najviše donira u humanitarne svrhe. Saznajte koje su zvijezde ovog Božića najdublje gurnule ruku u svoj džep.

Prva na mjestu je pjevačica Taylor Swift koja je donirala 4 milijuna dolara za muzej i kuću slavnih country glazbe. Epitet najvelikodušnije zvijezde dala joj je udruga DoSomething.org. Pjevačica je također ove godine postala i najmlađa osoba koja je primila nagradu 'Ripple of Hope' te joj je supruga predsjednika Obame dala nagradu 'The Big Help'.

Na drugom mjestu po velikodušnosti u ovoj godini je Miley Cyrus koja je donirala veće svote novca raznim udrugama, a među njima i skloništima za napuštene pse.

Na trećem je mjestu glumac Channing Tatum, a na četvrtom Lady Gaga.

Na petom je mjestu Justin Bieber koji je preko svoje fundacije Believe Charity Drive skupio preko milijun dolara te je nastavio raditi s udrugom Pencils of Promise preko koje se grade škole za siromašnu djecu iz zemalja Trećeg svijeta. Bieber je također posjetio oboljele od raka u jednoj bolnici te je donirao 100,000 dolara djeci beskućnicima.

>> U nastavku provjerite Top 10 zvijezda koje su u 2012. pomagale drugima

Taylor Swift miley cyrus Channing Tatum Lady Gaga

Još vijesti