Slika nije pronađena

Bilo da se spremaš na plažu, organiziraš pidžama party s frendicama ili jednostavno chillaš sama sa sobom, ova je playlista sve što ti treba ovog ljeta. Zabavna je, vesela i puna hitova.

Lošem raspoloženju i depresivnim baladama nije mjesto u ljetnim mjesecima, ovo je vrijeme da se razbacuješ na dobre ritmove i pjevaš ispred ogledala s četkom za kosu u ruci. Ljetne pjesme trebaju biti zabavne i plesne, a ovo su neke od takvih – savršene za uvrstiti ih u ljetni mix i slušati svaki dan sve dok ti ne dosade, ali opet, mogu li Shawn Mendes i Taylor Swift dosaditi? Sigurno nećeš požaliti ako ovih 16 pjesama pretvoriš u svoje ljetne hitove – možda neke još nisi ni poslušala, nadoknadi propušteno.

Taylor Swift: 'You Need To Calm Down'


Shawn Mendes: 'If I Can't Have You'Blink – 182: 'Happy Days'Kacey Musgrave: 'Golden Hour'Jonas Brothers: 'Sucker'Kwassa: 'Moonwalking'Lizzo: 'Juice'Grace Vanderwaal: 'Ur So Beautiful'Julia Michaels: 'Hurt Again'Miley Cyrus: 'Party Up The Street'Band Camino: 'See Through'Wallows: 'Are You Bored Yet?'Angels & Airwaves: 'Rebel Girl'Ariana Grande: 'NASA'Maren Morris: 'Flavor'Zara Larsson: 'Ruin My Life'


Koja je tvoj favorit?

Foto: Freepik – freepik/ YouTube

M.T.

GIRL POWER! 22 girly pjesme koje trebaš dodati na svoju playlistu pod hitno

Ovako izgleda top lista 20 najboljih i najkreativnijih glazbenih spotova izašlih ove godine

Najveći ljetni hitovi proteklih dvadeset godina: koliko ih ti znaš?

Pogledajte još:

Ljeto hitovi Glazbeni hitovi slušanje glazbe Playlista glazba

Još vijesti